Asiakaspalvelutyö kuuluu moneen rooliin – taidot CV:ssä? 📝

Asiakaspalvelutyötä etsittäessä saattaa unohtua, että useampikin rooli saattaa sisältää asiakaspalvelua, vaikka titteli ei sitä suoraan paljasta. 

Miten saada kesätöitä? – 7 askelta parhaaseen kesäduuniin

Enää ei tarvitse miettiä, miten saada kesätöitä, sillä me WorkPowerilla koostimme listauksen, jonka avulla kesätyöhaaveista tulee totta. Lue ja toimi!

WP360-tiimin Heta

Töitä ja uraunelmia – työnhakijan uraopas 💼

Alkuvuosi on tutkimusten mukaan vuoden kuuminta työnhakusesonkia. Mikä on tilanne omalla kohdallasi, onko töitä jo löytynyt? Tämä uraopas on sinulle, joka et oikein vielä tiedä, mistä lähteä liikkeelle tai kaipaat muuten tukea työnhakuprosessiin. Me WorkPowerilla kokosimme avuksesi tukun vinkkejä, joiden avulla se superduuni löytyy sullekin.

Kuljettajan työpaikat uran vauhdittajana – Petri siirtyi kuljetustöistä alan rekrytointiin

WorkPowerin HR-koordinaattori Petri Räsänen tietää mistä puhuu, kun juttu siirtyy kuljettajien työnhakuun, sillä Petri omaa itse kokemusta ratin takaa. Lue Petrin ajatuksia artikkelista, ja hae itse kuskin hommiin! 🚚

Carita Kleemola rakastaa työtään sihteerinä

Millaista on olla työssä, joka saa hymyn huulille? Carita Kleemolalla on takana 15 onnellista vuotta Goodworkilla.

Asentajan työpaikat hakusessa? – hep, meiltä löytyy 🙋

Tiesitkös, mikä on ikuista? Erilaisten asentajien tarve. Asentajana työskenteleminen tarjoaakin tiettyä turvaa talouteen, sillä asentajan työpaikat sisältävät monipuolisesti eri rooleja. Mikäli vielä mietityttää, mitä kaikkea on tarjolla, lukaisehan artikkelista.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt 🤝

Rekrytoinnin asiantuntijat osaavat yhdistää sinut oikeaan työpaikkaan kertomasi ja osaamisesi perusteella.