Joryn Jenni, Olli ja Anja katsomassa läppäriä3

Rekrytointipalvelu

Valitse WorkPowerin rekrytointipalvelu, kun haluat löytää alan parhaimmat osaajat yritykseesi. Olipa kyseessä asiantuntijoiden, myyjien tai johdon suorahaku tai muu rekrytointi, hyödynnä meidän verkostot, toimialaosaaminen sekä ammattitaito hakuprosessin ja henkilöarvioinnin parissa. Lopullisen valinnan teet toki itse.

työntekijöiden suorarekrytointi ja johdon suorahaku

Vaivaton rekrytointi - tavoita alasi osaaja suorarekrytoinnin keinoin

Etsitpä myynnin ammattilaista, markkinoinnin asiantuntijaa tai strategista johtajaa tiimiisi tueksi, meillä on sinulle potentiaalisia tekijöitä esiteltäväksi. Suorarekrytointi auttaa löytämään tarvitsemasi avainhenkilön, joka soveltuu juuri sinun yrityksesi tapaan tehdä ja toimia.

Tehokasta resursointia tukevat rekrytointipalvelut yksilöidään jokaiselle asiakasyritykselle erikseen. WorkPowerin mittava toimialakokemus varmistaa, että tunnistamme alan erityisvaatimukset, ja löydämme yrityksesi hakijaprofiilin täyttävät osaajat nopeasti, rekrytointiprosessin laadusta tinkimättä.

WorkPowerin rekrytointipalvelu – ota yhteyttä
Helsinki ja pääkaupunkiseutu, Tampere, Jyväskylä ja muu Suomi.

Teollisuustiimin Mira ja Jonna

Rekrytointipalvelu liiketoiminnan tukena

Olipa tarpeesi henkilöstön määrän lisääminen, nopea korvausrekrytointi tai johdon rekrytointipalvelut, saat täyden tukemme ja asiantuntijuutemme käyttöösi.

Nopeammat rekrytoinnit
Hoidamme tarvittaessa koko prosessin puolestasi. Kerrot vain mikä rekrytointi on kyseessä, ja me teemme mitä parhaiten osaamme eli etsimme potentiaaliset työntekijät esiteltäväksi. Käytössämme ovat alan parhaimmat verkostot, rekrytointikanavat ja -työkalut.

Laadukkaat hakijat
Kokemuksemme avulla erotamme ne tekijät, jotka tekevät hakijasta juuri sinun yrityksellesi sopivan ehdokkaan. Tarvittaessa sisällytämme rekrytointiprosessiin myös erilaisia henkilöarvioinnin osa-alueita.

Yrityksesi ei tarvitse olla rekrytoinnin ammattilainen. Hyödynnä WorkPowerin ajantasainen tieto työmarkkinasta ja prosesseista.

Syvällisempi osaaminen työmarkkinasta
Teemme rekrytointeja päivittäin. Saat kauttamme ajantasaista tietoa työmarkkinatilanteesta, palkkahaarukoista, hakijanäkymistä, uraodotuksista sekä parhaista keinoista saada haluamasi osaajat kiinnostumaan yrityksestäsi.

Toimialakohtainen rekrytointiosaaminen
Konsernistamme löydät kattavasti eri toimialoihin erikoistuneet rekrytoinnin ammattilaiset. Olipa kyse alan hakijatilanteesta, perehdytys- tai työsuhdeasioista, pätevyysvaatimuksista tai varusteista, saat kauttamme asiantuntijan tuen.

 

Opas rekrytoinnin ulkoistamiseen

Rekrytointitarpeiden odotetaan monella alalla kasvavan edelleen, mutta erityisasiantuntijoiden, passiivisten työnhakijoiden ja ylipäänsä pätevien työnhakijoiden löytäminen koetaan haasteelliseksi.

Lue, miten rekrytointiyritys toimii apunasi äkillisissa työntekijätarpeissa tai strategisena kumppanina.

Lataa opas!

Rekrytointiprosessin vaiheet

Jokainen rekrytointi on omanlaisensa, riippuen jo siitä, onko kyseessä esimerkiksi asiantuntijan korvausrekrytointi, johdon rekrytointipalvelu, myynnin suorahaku vai suorittavan työn rekrytointi. Prosessin eteneminen voidaan kuitenkin tiivistää alla oleviin askeliin.

Näin rekrytointi etenee

  1. Työntekijätarpeeseen ja tehtävään tutustuminen 
    Tapaamisen aikana tutustumme organisaation työ- ja toimintakulttuuriin. Selvitämme vaaditun osaamisen sekä millainen persoona menestyisi työtehtävässä parhaiten.
  2. Haku ja markkinointi
    Ilmoittelu, hiljainen haku, verkostojen hyödyntäminen, head hunting – sovimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kanavia käytämme.
  3. Ratkaisu
    Tarjoamme sopivimmat ehdokkaat, joista asiakas valitsee yksin tai yhdessä asiantuntijoidemme avulla rekrytoitavan henkilön. Annamme suorarekrytoinneille takuun.

Lue lisää: Suorarekrytointi – näin rekrytointiyritys tukee osaajahakuasi

Näin luot kiinnostavan työpaikkailmoituksen

Mistä koostuu hyvä työpaikkailmoitus? Saat vinkit nyt tiivistetysti oppaastamme. Lue, mitä rekrytointi-ilmoituksen tulisi pitää sisällään, jotta se houkuttelee juuri teille sopivimmat osaajat.

Mikä työelämässä puhututtaa?

Työelämän konkarit kerääntyivät Vain Työelämää-sarjassamme keskustelemaan työelämästä, juuri sellaisena kuin se on. Istu alas ja liity pöydän ääreen.

Kuinka voimme auttaa?

Tukenasi ja tavoitettavissa työelämän haasteissa - yksilöllisiä ratkaisuja juuri sinulle.

Ota yhteyttä