Joryn Jenni, Olli ja Anja katsomassa läppäriä3

Rekrytointipalvelut

WorkPowerin rekrytointipalvelut löytää alan parhaimmat osaajat suoraan yritykseesi. Toteuttamalla suorarekrytoinnin kauttamme, hyödynnät verkostomme, toimialaosaamisemme sekä ammattitaitomme hakuprosessin ja henkilöarvioinnin parissa. Lopullisen valinnan teet toki itse.

työntekijöiden suorarekrytointi ja johdon suorahaku

Tavoita alasi osaaja suorarekrytoinnin keinoin

Etsitpä myynnin ammattilaista, markkinoinnin asiantuntijaa tai strategista johtajaa tiimiisi tueksi, meillä on sinulle potentiaalisia tekijöitä esiteltäväksi. Suorarekrytointi auttaa löytämään tarvitsemasi avainhenkilön, joka soveltuu juuri sinun yrityksesi tapaan tehdä ja toimia.

Tehokasta resursointia tukevat rekrytointipalvelut yksilöidään jokaiselle asiakasyritykselle erikseen. WorkPowerin mittava toimialakokemus varmistaa, että tunnistamme alan erityisvaatimukset, ja löydämme yrityksesi hakijaprofiilin täyttävät osaajat nopeasti, rekrytointiprosessin laadusta tinkimättä.

Teollisuustiimin Mira ja Jonna

Rekrytointipalvelut liiketoimintasi tukena

Olipa tarpeesi henkilöstön määrän lisääminen tai nopea korvausrekrytointi, saat täyden tukemme ja asiantuntijuutemme käyttöösi.

Nopeammat rekrytoinnit
Hoidamme tarvittaessa koko prosessin puolestasi. Kerrot vain tarpeesi, ja me teemme mitä parhaiten osaamme eli etsimme potentiaaliset työntekijät esiteltäväksi. Käytössämme ovat alan parhaimmat verkostot, rekrytointikanavat ja -työkalut.

Laadukkaat hakijat
Kokemuksemme avulla erotamme ne tekijät, jotka tekevät hakijasta juuri sinun yrityksellesi sopivan ehdokkaan. Tarvittaessa sisällytämme rekrytointiprosessiin myös erilaisia henkilöarvioinnin osa-alueita.

Yrityksesi ei tarvitse olla rekrytoinnin ammattilainen. Hyödynnä WorkPowerin ajantasainen tieto työmarkkinasta ja prosesseista.

Syvällisempi osaaminen työmarkkinasta
Teemme rekrytointeja päivittäin. Saat kauttamme ajantasaista tietoa työmarkkinatilanteesta, palkkahaarukoista, hakijanäkymistä, uraodotuksista sekä parhaista keinoista saada haluamasi osaajat kiinnostumaan yrityksestäsi.

Toimialakohtainen rekrytointiosaaminen
Konsernistamme löydät kattavasti eri toimialoihin erikoistuneet rekrytointiosaajat. Olipa kyse alan hakijatilanteesta, perehdytys- tai työsuhdeasioista, pätevyysvaatimuksista tai varusteista, saat kauttamme asiantuntijan tuen.

 

Opas rekrytoinnin ulkoistamiseen

Rekrytointitarpeiden odotetaan monella alalla kasvavan edelleen, mutta erityisasiantuntijoiden, passiivisten työnhakijoiden ja ylipäänsä pätevien työnhakijoiden löytäminen koetaan haasteelliseksi.

Lue, miten rekrytointiyritys toimii apunasi äkillisissa työntekijätarpeissa tai strategisena kumppanina.

Lataa opas!

Rekrytointiprosessin vaiheet

  1. Haasteen tunnistaminen
    Tapaamisen aikana tutustumme organisaation työ- ja toimintakulttuuriin. Selvitämme vaaditun osaamisen sekä millainen persoona menestyisi tehtävässä parhaiten.
  2. Toteutus
    Ilmoittelu, hiljainen haku, verkostojen hyödyntäminen, head hunting – sovimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kanavia käytämme.
  3. Ratkaisu
    Tarjoamme sopivimmat ehdokkaat, joista asiakas valitsee yksin tai yhdessä asiantuntijoidemme avulla rekrytoitavan henkilön. Annamme suorarekrytoinneille takuun.

Näin luot kiinnostavan työpaikkailmoituksen

Mistä koostuu hyvä työpaikkailmoitus? Saat vinkit nyt tiivistetysti oppaastamme. Lue, mitä rekrytointi-ilmoituksen tulisi pitää sisällään, jotta se houkuttelee juuri teille sopivimmat osaajat.

Mikä työelämässä puhututtaa?

Työelämän konkarit kerääntyivät Vain Työelämää-sarjassamme keskustelemaan työelämästä, juuri sellaisena kuin se on. Istu alas ja liity pöydän ääreen.

Kuinka voimme auttaa?

Tukenasi ja tavoitettavissa työelämän haasteissa - yksilöllisiä ratkaisuja juuri sinulle.

Ota yhteyttä