Rekrytointipalvelut

WorkPowerin rekrytointipalvelut löytää alan parhaimmat osaajat suoraan yritykseesi. Toteuttamalla suorarekrytoinnin kauttamme, hyödynnät verkostomme, toimialaosaamisemme sekä ammattitaitomme hakuprosessin ja henkilöarvioinnin parissa. Lopullisen valinnan teet toki itse.

työntekijöiden ja johdon suorahaku

Tavoita alasi osaaja suorarekrytoinnin keinoin

Etsitpä myynnin ammattilaista, markkinoinnin asiantuntijaa tai strategista johtajaa tiimiisi tueksi, meillä on sinulle potentiaalisia tekijöitä esiteltäväksi. Autamme löytämään tarvitsemasi avainhenkilön, joka soveltuu juuri sinun yrityksesi tapaan tehdä ja toimia.

Suorahaku - näin etenemme

  1. Haasteen tunnistaminen
    Tapaamisen aikana tutustumme organisaation työ- ja toimintakulttuuriin. Selvitämme vaaditun osaamisen sekä millainen persoona menestyisi tehtävässä parhaiten.
  2. Toteutus
    Ilmoittelu, hiljainen haku, verkostojen hyödyntäminen, head hunting – sovimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kanavia käytämme.
  3. Ratkaisu
    Tarjoamme sopivimmat ehdokkaat, joista asiakas valitsee yksin tai yhdessä asiantuntijoidemme avulla rekrytoitavan henkilön. Annamme suorarekrytoinneille takuun.

Mikä työelämässä puhututtaa?

Työelämän konkarit kerääntyivät Vain Työelämää-sarjassamme keskustelemaan työelämästä, juuri sellaisena kuin se on. Istu alas ja liity pöydän ääreen.

Kuinka voimme auttaa?

Tukenasi ja tavoitettavissa työelämän haasteissa - yksilöllisiä ratkaisuja juuri sinulle.

Ota yhteyttä