Teollisuustiimin Timo, Noora ja Jaana

WorkPower - yllättävän hyvää työelämää

Meillä on aina keskitytty tekemiseen. WorkPower on perhe, joka on lähtenyt laajenemaan tamperelaisesta perheyrityksestä. 20 vuoden taipaleella olemme kääntäneet jopa ne sakeimmat lumimyräkät eduksemme, usein tahdolla, nykyisin myös taidolla.

WorkPower lukuina

Merkityksellisiä muutoksia asiakkaiden liiketoiminnassa ja työnhakijoiden uralla

Missionamme on aina ollut yhdistää työpaikat ja työntekijät aidosti välittäen. WorkPower perustettiin nykyiseen muotoonsa Tampereella 2003, jolloin aloitimme toimintamme rakennusalan ja teollisuuden parissa.

Näiden toimialojen rinnalla olemme laajentaneet liiketoimintaa monipuolisesti eri toimialoille, asiantuntijahakuihin sekä työelämän muutosturvapalveluihin. Nopeasti kasvanut terveydenhoitoala siirtyi MediPowerin alle vuonna 2008.

Pitkä henkilöstöpalvelualan kokemus on kasvattanut meistä monipuolisen kumppanin. WorkPowerin rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus vastaavat valtakunnallisiin tarpeisiin.

Tarinaamme kuuluu arjen sankareita, työn sankareita sekä sankareita muuten vaan. Kantava ajatuksemme on palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on töitä. Välillä on noustu raketin lailla ylös ja toisinaan tultu alas, nopeammin kuin laskuvarjohyppääjä ilman varjoa. Tekemisen meiningistä meillä ei ole koskaan tingitty.

Rakennustiimin Laura ja Jouni toimistolla2
Eva työmaalla rakennustyöläisten kanssa
MediPowerin Vilma ja Miia
Joryn Jenni, Olli ja Anja katsomassa läppäriä4

Välittäminen

WorkPower-fiilis

Välittäminen ja toisen asemaan asettuminen ovat osoituksia inhimillisyydestä. Niin työkaverin, työnhakijan kuin asiakkaankin. Kyky muuntautua, kuunnella asiakaskentän sekä työntekijöiden toiveita sekä rohkeus tehdä ratkaisuja, on ollut aina toimintamme ydin.  

Välitämme myös itsestämme, sillä tekemisemme on muuttunut viimeisen kymmenen vuoden aikana suunnitelmallisemmaksi, ammattimaisen johtamisen sekä asiantuntijuuden ja palveluiden kehittymisen myötä. Olemme valmiina seuraavaan kasvuloikkaan.

Visionamme on olla 10 suurimman rekrytointiyrityksen joukossa ja alan halutuin työpaikka. Sitä kohti – tahdolla, nopeudella ja ihmisistä välittäen.

#wpfiilis

Teollisuustiimin Timo ja Nelli

Tahto

Työpaikan sijainti? - hevonkuusi

Tahdon voimalla olemme aina v-e-n-y-n-e-e-t vielä vähän enemmän kuin muut, jotta se toimivin ratkaisu tai sopivin osaaja löytyy.

Matkamme varrella osaavaa työvoimaa on rekrytoitu niin kaupunkeihin kuin sinne tutun tuntemattomaan hevonkuuseenkin. Samalla tahdolla olemme kääntäneet jopa lumimyrskyt katastrofista kasvuksi ja työkeikoille virtaaviksi työntekijöiksi.

Emme ole aina huolehtineet markkinoinnista, vaan olemme luottaneet puskaradion taajuuksiin. Sen sijaan, meillä on aina välitetty työntekijöistä sekä pidetty osaajien sekä asiakkaiden tarpeista huolta. Tahto tarkoittaa meille halua onnistua joka päivä, palvella asiakkaita, oppia ja opettaa.

Rakennustyöläisiä työmaalla4

Nopeus

Milloin oli tarve? - eilen

Nopeus on arvona ohjannut palveluidemme kehitystä. Asiakkaamme näkevät sen ketteränä ja tehokkaana toimintana ja ratkaisuina, jotka toteutetaan asiakkaan tarve ja aikataulu edellä. Olemme oppineet ennakoimaan asiakkaamme tarpeet, jo ennen kuin he itse ne tunnistavat.

Kun tarve tekijöille on ollut kova, me olemme toimineet ja toimittaneet, laatua unohtamatta. Olemme tarjonneet asiakkaillemme nopeutta ja helppoutta tarinamme alusta asti sekä työntekijöille vaihtelevia töitä. Väylää työnantajien sekä työntekijöiden välille on kehitetty, kurveissa on kiritty, ja nyt painetaan hommia kaasu pohjassa.

Virheistä oppii, ne sanoo. Nousukausien jälkeen on välillä maksettu myös oppirahoja, mutta tahto ja toiminta ovat pysyneet aina elossa. Oppimisen juuri on katkera, mutta hedelmät ovat makoisia.

Teollisuustiimin Elina3

Rekrytoinnit maaliin helposti, laadukkaasti ja nopeasti.

WorkPowerin asiakaslupaukset

  • Olemme sinua varten.
    Meidät tavoittaa vuoden jokaisena päivänä ja tilauksesi lähtee liikkeelle ensimmäisestä yhteydenotosta, olit sitten toimialasi jättiläinen tai kasvava yritys.

  • Tahto saa asiat etenemään.
    Olemme sitoutuneet viemään toimeksiantosi maaliin ja löytämään ne keinot, joilla tilauksesi voidaan täyttää sataprosenttisella varmuudella. Olemme onnistuneet tässä 98-prosenttisella tarkkuudella.

  • Olemme nopeita.
    Otamme tilauksesi työn alle saman päivän aikana. 
Teollisuustiimin Lasse puhumassa puhelimeen

Jottei jäisi pelkäksi jorinaksi

Kerryttämämme ammattitaito on yhden viestin tai puhelun päässä.

Ota yhteyttä meihin