Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus mahdollistaa pikaisten henkilöstötarpeiden paikkauksen, mutta se toimii myös rekrytointikanavana työnantajille. Moni tekijöistämme työllistyy lopulta asiakasyritykseemme. Kokemuksemme ansiosta tunnistamamme eri toimialojen erityispiirteet sekä työnkuvat, ja omalta osaltamme pidämme huolen, että asiakkaillemme riittää tekijöitä.

Henkilöstövuokraus - turvallinen ratkaisu työnantajalle

Henkilöstöpalvelualan suhdannenäkymät ottivat jälleen keväällä merkittävän kasvuloikan. Samanaikaisesti rekrytointipalveluiden liikevaihto on kasvanut edellisvuodesta lähes 40 % (HPL, 2021).

Henkilöstövuokrausyritykset ovat vahva työllistäjä sekä kasvun että epävarmuuden aikoina. Vuokratyövoiman käyttö tarjoaa työnantajille selkeästi riskittömämpiä henkilöstöratkaisuja, tilapäisesti tai pysyvästi. Olemme arjessa mukana, tukemassa asiakkaidemme menestystarinaa.

 

 

Henkilöstövuokraus on yritykselle vaivaton tapa hallita vaihtelevia resurssitarpeita sekä työllistää silloinkin, kun työvoimatarpeen lopullista kestoa ei tiedetä tai töiden jatkuvuudesta ei ole varmuutta.

Yhä suositumpaa on henkilöstövuokrausyritysten asiantuntijuutta hyödyntävät suorarekrytointipalvelut, jossa työntekijä työllistyy suoraan yritykseen. Näiden kahden vaihtoehdon lisäksi moni vuokratyöntekijänä aloittanut osaajamme päätyy asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi.

Vuokratyöntekijät tutkitusti viihtyvät tehtävissään

Henkilöstöpalveluyritysten liiton tekemän vuokratyöntekijätutkimus (HPL, 2018) kertoo, että henkilöstövuokrauksen kautta saat tiimiisi innostuneen ja motivoituneen osaajan. Tutkimukseen vastasi yli 7000 vuokratyöntekijää, ja vastanneista jopa 70 % ilmoitti olevansa innostunut työstään. Perustöitä tekevän palkansaajan luku on hieman pienempi.

👉 Onko työelämän käänteitä käsittelevä Vain Työelämää -sarjamme jo tuttu? Ajatuksia henkilöstövuokrausalan kehityksestä löydät 1. jaksosta.

HPL:n tekemät tutkimukset paljastavat, että vuokratyöntekijöiden mielipiteet vuokratyön tekemisestä ovat kehittyneet myönteiseen suuntaan ylipäänsä, sillä 88 % tekijöistä suosittelisi vuokratyötä tuttavilleen. Tutkimusta tukee myös oma kokemuksemme. Haluamme omalta osaltamme olla vaikuttamassa siihen, että toisilleen sopiva yritys ja työntekijä kohtaavat.

Henkilöstövuokrauksen hyödyt yritykselle

  1. Oikea-aikainen resursointi 🎯
  2. Pääset hyödyntämään WorkPowerin tehokasta rekrytointiprosessia ja laajaa osaajaverkostoa.
  3. Henkilöstökulujen ennustettavuus ja kustannustehokkuus paranee.
  4. Työnantajamielikuvasta huolehtiminen rekrytointiprosessin osalta on WorkPowerin osaavissa käsissä.
  5. Seuraava vakituinen työntekijäsi saattaa aloittaa vuokratyöntekijöiden joukossa.
  6. Saat henkilöstövuokrauksen avulla tarvittaessa ulkoista erityisosaamista tiimiisi.

Henkilöstövuokrausta toimialalta toiselle

Tuhansia tekijöitä - toimialakohtaista osaamista

WorkPowerilla on valmiit yhteydet tuhansiin ammattilaisiin, joiden joukosta kartoitamme juuri yritykseesi ja avoimeen tehtävääsi sopivan tekijän, tiimin tai tuuraajan. Mikäli sopivaa osaajaa ei alueellisesti löydy, laajennamme hakua, ja etsimme muuttohalukkaita ehdokkaita koko Suomen alueelta tai jopa ulkomailta.

Ole yhteydessä