WP360-tiimin Linda ja Heta

Ulkoistetut rekrytointipalvelut yrityksen tavoitteiden tukena

Rekrytointitarpeiden odotetaan monella alalla kasvavan edelleen, mutta erityisasiantuntijoiden, passiivisten työnhakijoiden ja ylipäänsä pätevien työnhakijoiden löytäminen koetaan haasteelliseksi. Lue oppaastamme miten ulkoistetut rekrytointipalvelut voivat auttaa sinua rekrytointien tuloksellisessa toteuttamisessa.

Henkilöstövuokrauspalvelut joustavasti muutoksen tukena

Rekrytointipalveluita on perinteisesti hyödynnetty siinä vaiheessa, kun tehtävän vaatimustaso on ollut erityinen tai tehtävään on muusta syystä haasteellista rekrytoida sopivaa henkilöä. Tänä päivänä ulkoistettu rekrytointi on monella yrityksellä strateginen valinta, jolla säästetään kustannuksia ja resursseja.

Rekrytointipalvelut tukevat yritystä rekrytointiprosessissa, monikanavaisessa markkinoinnissa, hakijaviestinnässä ja valintaprosessissa, mutta ennen kaikkea työmarkkinatietoudessa. Alakohtainen ja ajantasainen tieto on arvokas etu, kun halutaan houkutella alan osaajia.

Oppaassa syvennytään muun muassa seuraaviin aiheisiin:

  • Milloin suorarekrytointi on oikea valinta
  • Rekrytointiprosessin vaiheet
  • Rekrytointiyritysten tarjoamat palvelut

Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa ja käsitellä tietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi mahdollisiin markkinointiviesteihin kyseisten viestien kautta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.