Työelämän osaaja palveluksessasi

Vuosikymmenien kokemus sekä verkostomme on tehnyt meistä alamme asiantuntijoita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja työelämän muutoksien parissa. Olemme kokonaisvaltainen työelämän kumppani yrityksellesi.

Toimialakohtaista osaamista

On asiakkaidemme etu, että teemme aktiivista työtä valtakunnallisen työntekijäkantamme kasvattamiseksi joka päivä.

Henkilöstövuokraus on turvallinen ratkaisu nopeaan tai satunnaiseen työntekijätarpeeseen, ja rekrytointipalvelut ovat apunasi, kun tarvitset uutta, vakituista osaamista tiimiisi.

Mikäli vaatimuksiisi sopivaa osaajaa ei kymmenien tuhansien hakijoidemme joukosta heti löydy, valjastamme toimialasi työntekijät tavoittavat ilmoituskanavat käyttöön ja laajennamme hakua. Kerro tarpeesi – me tavoitamme tekijäsi kyllä.

Henkilöstöpalvelut yrityksille

Työelämä on jatkuvassa muutoksessa, mutta muutosta ei tarvitse hallita yksin. Erilaisiin henkilöstötarpeisiin suunnatut palvelumme varmistavat, että yllättävänkin muutoksen edessä yritykselläsi on tarvittava tuki, toimialakohtainen asiantuntijuus tai työvoima käytössäsi.

Ajatuksiamme työelämästä löydät Vain Työelämää -sarjastamme, jossa käsittelemme teeman aiheita,  juuri sellaisina kuin ne arjessa näyttäytyvät.

Tuoreimmat luvut (2022)