Työelämän osaaja palveluksessasi

Vuosikymmenien kokemus sekä verkostomme on tehnyt meistä alamme asiantuntijoita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja työelämän muutoksien parissa. Olemme kokonaisvaltainen työelämän kumppani yrityksellesi.

Toimialakohtaista osaamista

On asiakkaidemme etu, että teemme aktiivista työtä valtakunnallisen työntekijäkantamme kasvattamiseksi joka päivä.

Henkilöstövuokraus on turvallinen ratkaisu nopeaan tai satunnaiseen työntekijätarpeeseen, ja rekrytointipalvelut ovat apunasi, kun tarvitset uutta, vakituista osaamista tiimiisi.

Mikäli vaatimuksiisi sopivaa osaajaa ei kymmenien tuhansien hakijoidemme joukosta heti löydy, valjastamme toimialasi työntekijät tavoittavat ilmoituskanavat käyttöön ja laajennamme hakua.

Kerro tarpeesi me tavoitamme tekijäsi kyllä.

Henkilöstöpalvelut yrityksille

Työelämä on jatkuvassa muutoksessa, mutta muutosta ei tarvitse hallita yksin. Erilaisiin henkilöstötarpeisiin suunnatut palvelumme varmistavat, että yllättävänkin muutoksen edessä yritykselläsi on tarvittava tuki, toimialakohtainen asiantuntijuus tai työvoima käytössäsi.

Ajatuksiamme työelämästä löydät Vain Työelämää -sarjastamme, jossa käsittelemme teeman aiheita, juuri sellaisina kuin ne arjessa näyttäytyvät.

WorkPowerin asiakaslupaukset pähkinänkuoressa

  • Olemme sinua varten.

Meidät tavoittaa vuoden jokaisena päivänä ja tilauksesi lähtee liikkeelle ensimmäisestä yhteydenotosta, olit sitten toimialasi jättiläinen tai kasvava yritys.  

  • Tahto saa asiat etenemään.

Olemme sitoutuneet viemään toimeksiantosi maaliin ja löytämään ne keinot, joilla tilauksesi voidaan täyttää sataprosenttisella varmuudella. Olemme onnistuneet tässä 98-prosenttisella tarkkuudella. 

  • Olemme nopeita.

Otamme tilauksesi työn alle saman päivän aikana. 

Katso video

Mitä WorkPowerilla lupaamme asiakkaillemme?

Rekrytoinnit maaliin helposti, laadukkaasti ja nopeasti. WorkPowerin missiona on ollut yhdistää työpaikat ja työntekijät aidosti välittäen. Lupaamme toteuttaa asiakkaallemme merkityksellisiä asioita entistä paremmin.

WorkPower lukuina (2022)