WP:n Anja, Jenni ja Olli iloitsevat, kun rekrytointiprosessi sai kiitosta.

Todistetusti toimiva rekrytointiprosessi – näin WorkPower tehosti rekrytointiprosessin vaiheet

Hei, me leanataan! Organisaation työ liiketoiminnan kehittämisessä keräsi tunnustusta.

Vuorovaikutustaidot käytössä etäpalaverissa.

Työelämätaidot – mitä taitoja työntekijä tarvitsee?

Rekrytoivat työnantajat arvostavat yhä enemmän työnhakijalta löytyviä kykyjä ja taitoja, kuten organisointi- ja vuorovaikutustaidot tai teknologiaosaaminen. Lue artikkelista, millä taidoilla on juuri nyt kysyntää.

Alanvaihto rakennusalalle – Seppo: ”En varmaan haluaisi palata enää taksiin”

Kun Sepolle tarjoutui mahdollisuus lähteä rakennusalan tehtäviin WorkPowerin kautta, hän nosti kytkintä ja vaihtoi rakennusmiehen tehtäviin 34 vuoden taksiuran jälkeen. Katso videoltamme, kuinka alanvaihto sujui ja mitä vinkkejä Seppo antaa alaa harkitseville.

Teollisuustiimin Niina

Alanvaihto aikuisena – näin hyppäät uudelle uralle hallitusti

Alanvaihto tuo mukanaan täysin uudet tavat toimia, uudet tehtävät, termistön ja kulttuurin. Moni on kuitenkin valmis tekemään isomman suunnanmuutoksen työelämässään, eivätkä useimmat kadu tekemäänsä loikkaa myöhemmin. Lue artikkelista miksi alan vaihtaminen kannattaa, ja kuinka toteutat sen hallitummin.

Ubitecin työnjohtajaksi WorkPowerin kautta. ”Huomasin ilmoituksen, joka oli hauska ja rento.”

Antti työskenteli edellissä työpaikassa vajaan vuosikymmenen, kunnes löysi uuden työn WorkPowerin kautta.

Patrick ja Sasa työllistyivät kuljetusalalle vuokratyöfirman kautta – torppaavat ennakkoluulot: ”Homma todella toimii”

Monella on ennakkoluuloja vuokratyötä kohtaan, mutta pitävätkö ne paikkansa? Kuorma-autonkuljettajina työskentelevät Patrick ja Sasa jakavat omat kokemuksensa vuokratyöstä ja kertovat kolme syytä hakea kuljetushommiin WorkPowerin kautta.

Vain Työelämää jakso 6 – Hakijalähtöinen rekrytointi – vuoropuhelu on avain onnistumiseen

Kuudennessa Vain Työelämää -jaksossa pohditaan tulevaisuuden työsuhteita, ja työnantajien vaihtoehtoja hyvien työntekijöiden houkuttelemiseksi. Keskustelussa nousee esiin muun muassa hakijoiden valinnanvapaus ja sopimussuhteiden kasvava trendi palkkasuhteiden rinnalla.  Nykyaikaisella työnantajalla on tarjota työntekijälle vaihtoehtoja työntekomallin sekä työsuhteen tiimoilta, ja yrityksen arvoista sekä eduista on osattava kertoa muillekin. Miten työnantaja sitten erottuu työmarkkinoilla, WorkPowerin Niina Riikonen ? –...