Kesätyön palkka – paljonko kesätöistä maksetaan? 💰

Kesällä kannattaa kerätä työkokemusta, mutta millainen se kesätyön palkka oikein on? WorkPowerin HR-asiantuntijoiden mukaan kesällä saat kokemuksen lisäksi kasvatettua myös tilipussiasi, sillä kesällä on mahdollista ansaita yllättävän mukavat ansiot. Lue lisää eri toimialojen kesätyöpalkoista. Kesätyöntekijän palkka rakennusalalla on hyvä aloittelijallekin  Rakennusalan kesätyöt sisältävät mittavan valikoiman erilaisia tehtäviä. Palkkaus noudattaa alan työehtosopimusta (TES), joten kaikkien kesätöihin...

Kesätyöhakemus, jolla nappaat haluamasi kesätyöpaikan 🎯

Olipa tilanteesi tai ikäsi mikä tahansa, pääset selailemaan kesätyömahdollisuuksia mitä luultavimmin runsaasta valikoimasta, mutta kova kilpailu parhaista pesteistä saattaa tulla yllätyksenä. Hyvä kesätyöhakemus erottaa sinut muista, ja kertoo vahvuutesi potentiaaliseen työpaikkaan, oli kokemustasosi mikä tahansa. Lue lisää artikkelista.

Miten saada kesätöitä? – 7 askelta parhaaseen kesäduuniin

Enää ei tarvitse miettiä, miten saada kesätöitä, sillä me WorkPowerilla koostimme listauksen, jonka avulla kesätyöhaaveista tulee totta. Lue ja toimi!

Korkeakouluharjoittelu rakennusalalla toi Johanneksen WorkPowerille

Korkeakouluharjoittelu oli Johanneksen seuraava etappi rakennusalan koulutuksen edetessä. Oma harjoittelupaikka löytyikin kätevästi ja nopeasti WorkPowerin asiakasyrityksen työmaalta. Lue lisää!

Teollisuus-työpaikat tarjoavat astetta parempia työtilaisuuksia 🎯

Kesä tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet siirtyä uudelle alalle. Teollisuuden kesätöihin palkataan energisiä tekijöitä, ja pienempikin työkokemus riittää, kunhan työmotivaatiota löytyy. Toimialan lukuisat uramahdollisuudet varmistavat sen, että työt jatkuvat halutessasi kesän jälkeenkin. Lue lisää teollisuuden alan työpaikoista!

Rakennustyöläinen työmaalla

Rakennusalan kesätyöt – hyvät työvuorot ja tulot houkuttelevat tekijöitä 👷

Rakennusalan kesätyöt tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia tulevaisuuden alalla, ja WorkPower työllistää tulevana kesänä yli 100 osaajaa alan eri tehtäviin. Hae mukaan ja ole yksi heistä!

Jarkko kuriirina2

Kuljetusalan työpaikat kutsuu – kaasuta Kuljettajapörssin kautta vakityöhön! 🚚

Haluatko, että kuljetusalan työpaikat ja työnantajat kilpailevat sinusta? Kuljettajapörssissä kiilaat tyylillä työnantajien eteen viikoittain. Hae mukaan!