Asentajan työpaikat hakusessa? – hep, meiltä löytyy 🙋

Tiesitkös, mikä on ikuista? Erilaisten asentajien tarve. Asentajana työskenteleminen tarjoaakin tiettyä turvaa talouteen, sillä asentajan työpaikat sisältävät monipuolisesti eri rooleja. Mikäli vielä mietityttää, mitä kaikkea on tarjolla, lukaisehan artikkelista.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto takataskussa? – tervetuloa hommiin

Mikäli perustutkinto on suoritettu, mutta et omaa vielä laajempaa kokemusta sähkötöistä, ei se ole esteenä hyvän työpaikan saamiselle. Aloittelevana sähköasentajana pääset kerryttämään sähköalan kokemustasi WorkPowerin tiimin tukemana.

  • Asiakasyrityksemme etsivät säännöllisesti oppimishaluisia sähköasentajia vaihteleviin työkohteisiin. Saatat esimerkiksi päästä tekemään sähköhommia erilaisissa teollisuusympäristöissä. 
  • Työtehtävät sisältävät esimerkiksi työparin kanssa työskentelemistä, mutta osaamisesi mukaan saat vastuullesi myös joitakin helpompia itsenäisiä tehtäviä. 

Kokenut sähköasentaja on kysytty työntekijä

Omaatko jo vähintään viiden vuoden kokemuksen sähkötöistä? Jos vastasit kyllä, voit olla varma, että kysyntää taidoillesi riittää.

  • Kokeneen sähköasentajan työt voivat pitää sisällään esimerkiksi sähkökoneiden ja -laitteiden asennuksia, erilaisten sähköjärjestelmien korjaus- ja huoltotöitä, kaapelien vetoja sekä erilaisia johdotuksia.

Itsenäistä työotetta arvostetaan, ja meidän asiakasyrityksissämme pärjäävät parhaiten tehokkaat tekijät, jotka pystyvät hyvään työpanokseen niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

MV-jäähdytyksen työntekijöitä_4
Kokeneen sähköasentajan taidoille riittää kysyntää.

Asentajaksi metalliteollisuuteen? 

Mekaanisen asentajan työnkuva pitää sisällään esimerkiksi uusien nostinautojen osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä, hydrauliikka-asennusta sekä avustavia sähköasennustehtäviä.

  • Tämänkaltaisissa tehtävissä kokemus sähköpuolelta katsotaan eduksi, ja töissä tarvitset hyvää kuvienlukutaitoa sekä sujuvia yhteistyö- ja tiimitaitoja.

Teollisuudessa toimivat vahvat yritykset, jotka tekevät liiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Kun osaamisesi ja työtehtävän vaatimukset kohtaavat, saatat löytää itsesi ammattitaitoisesta tiimistä, joka tukee omaa oppimistasi tehtävissä, nykyisiä työvälineitä hyödyntäen. 

Putki- ja ilmanvaihtoasentajien työt tarjoavat monipuoliset kohteet

Putkiasentajana voit löytää työkohteesi esimerkiksi työmaalta, saneeraus- ja uudiskohteiden parista tai teollisuuslaitoksista.

  • Työpäivääsi saattaa kuulua putkiremonttien lisäksi erilaiset asennukset, huollot sekä korjaukset. Työ on usein liikkuvaa, sillä kohteet ovat vaihtuvia, työnkuvasta riippuen. 

Teollisuudessa asentajan työpaikat voivat olla teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Osana asennustiimiä, teet putkien ja kokonaisuuksien asennuksia erilaisissa teollisuuden ympäristöissä. 

Kiinnostunut tekniikasta ja huoltotöistä? – hae raskaan kaluston asentajaksi

Kiinnostavatko vaihtelevat työtehtävät, joissa on kehittymismahdollisuuksia tarjolla?

Raskaan kaluston asentajana työskentelet raskaan kuljetuskaluston asennusten, huoltojen ja korjausten parissa. 

  • Vaihteleviin työtehtäviin kuuluvat sähköiset ja hydrauliset asennukset.
  • Joissakin rooleissa työsi voi sisältää oman kiinnostuksesi mukaan tehtäviä myös alusta- ja päällysrakenteiden, nostolaitteiden sekä kylmälaitteiden parissa.
  • Tarjolla on päivävuorojen lisäksi myös tehtäviä, joissa on iltapainotteisia vuoroja 
Raskaan kaluston asentajana tehtäväsi pitää sisällään esimerkiksi ammattiliikenteen ajoneuvokaluston huoltoja.

Asentajan työpaikat WorkPowerin kautta 

WorkPowerin kautta työskennellessäsi saat tarvittaessa roolisi mukaiset, laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet käyttöösi. 

Yleisesti hyödynnämme toimialakohtaista työehtosopimusta, mutta huomioimme kokemuksesi ja ammattitaitosi palkkauksessa. Työsuhteesi aikana saat WorkPowerin tiimiltä tarvittavan tuen käyttöösi kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.

Huikkaa meille, millaiset asentajan avoimet työpaikat sinua kiinnostavat, niin me WorkPowerilla huolehdimme siitä, että löydät työn, jossa viihdyt ja osaamisellesi on käyttöä.

Työ teollisuudessa – astetta parempia työtarjouksia

Teollisuuden työpaikat kattavat monipuolisen alan koko kirjon, ja tarjonnasta on välillä vaikea tunnistaa ne itselleen sopivat uramahdollisuudet. Niinan tiimi pitää huolen siitä, että haastattelussa löytyvät motivaatiotekijät ja kiinnostuksen kohteet sopivat hakijan sekä työnantajan kesken varmasti yhteen. Lue lisää.