Vuokratyö on etuja täynnä – olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti

Oletko harkinnut henkilöstövuokrausyritystä työnantajaksi, mutta vuokratyö on jäänyt vielä mietityttämään? Vuokratyöntekijän suurin etu tulee oikeastaan näkyväksi jo hakuvaiheessa.

Sinun ei tarvitse kuin vilkaista WorkPowerin avoimiin työpaikkoihin, niin näet mikä määrä erilaisia tehtäviä ja asiakasyrityksiä etsii tekijää tälläkin hetkellä. Sen lisäksi meillä on henkilöstövuokrausyrityksenä sama päämäärä kanssasi. Haluamme, että sinä työllistyt.

Helpompi työnhakuprosessi – nopeampi työllistyminen

Työnhakuprosessi voi kuulostaa mutkikkaalta, varsinkin jos et ole etsinyt uutta työtä vähään aikaan tai kyseessä on ensimmäinen työpaikkasi. Avoimien työpaikkojen etsiminen, sopivien työnantajien selvittäminen ja hakemusten täyttäminen tuntuu usein kokopäivätyöltä. Työhakemus WorkPowerille tarkoittaa, että haet samalla hakemuksella montaa eri työtehtävää. 

Lue lisää: Hyvä työhakemus on kohdennettu ja selkeä – lue vinkit

WorkPowerin HR-osasto on täynnä rekrytoinnin ammattilaisia, joten hakemuksesi saadessamme, käymme läpi muun muassa hakemuksessa kertomasi vahvuudet, kokemustaustasi ja kiinnostuksen kohteet.

Mikäli olet hakenut suoraan avoinna olevaa työtehtävää, vertaamme kertomaasi asiakasyrityksen toiveisiin sekä kulttuuriin, ja jos tunnistamme mahdollisen “matchin”, saat kutsun työhaastatteluun.

Lue lisää: Vinkkejä työhaastatteluun – hallitse nämä työhaastattelukysymykset

Jos työkokemuksesi tai vahvuutesi eivät jostain syystä ole juuri hakemaasi vuokratyöpaikkaan sopivia, meillä on usein tarjota sinulle muutama muu vaihtoehto, johon kaltaistasi työntekijää ollaan etsimässä. Mikä olisikaan siis helpompaa, kuin valjastaa rekrytoinnin ammattilaiset kartoittamaan juuri sinulle sopiva työpaikka, yhdellä hakemuksella?

Vuokratyö tarjoaa uramahdollisuuksia eri kokemustaustan omaaville

Vuokratyö ei ole enää vain väliaikaisia toimeksiantoja varten. Meillä viihtyy moni keikkatyöntekijä, mutta asiakkaamme luottavat yhä enemmän siihen, että ammattitaitomme ansiosta, juuri me löydämme heille parhaat tekijät, oli työsuhde millainen tahansa.

Tarjolla on töitä usealla eri toimialalla ja monella eri osaamisalueella. Voit olla missä elämäntilanteessa tahansa, sillä työtarjonnastamme löytyy avoimia työpaikkoja niin vastavalmistuneelle, opiskelijalle kuin johto- tai asiantuntijatehtävissä jo kokemusta keränneelle ammattilaiselle.

Lue lisää: Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi
Lue lisää: Töitä eläkeläiselle, alanvaihto aikuisena tai sivutöitä WorkPowerilta

Päätä, millaiset tehtävät ja työtunnit sopivat sinun aikatauluihisi

Oletpa hakemassa vasta kokemusta tietyltä alalta tai erityisosaamista vaativaa tehtävää, yksi tärkeimmistä asioista on määrittää, minkälainen vuokratyöpaikka tukee parhaiten sinun elämäntilannettasi. Kun tunnistamme tavoitteesi sekä mahdolliset elämäntilanteesi tuomat rajoitukset työtehtäviin ja aikatauluihin liittyen, löydämme parhaan ratkaisun.

Vuokratyö voi toiselle henkilölle olla esimerkiksi alan kokemuksen kartuttamista usealla eri työnantajalla, ja toiselle osaamisen syventämistä samassa tehtävässä, pidemmän ajanjakson aikana.

Rakennustyöläinen2
Vuokratyöpaikka voi tukea erilaisia elämäntilanteita – muista tuoda tavoitteesi ja aikataulusi hyvin esille, jotta voimme kartoittaa sinulle parhaimman ratkaisun nämä mielessä pitäen!

Vuokratyöpaikka on tie isojen ja arvostettujen työnantajien tehtäviin 

WorkPower toimii yhteyshenkilönä tuhansien työnhakijoiden ja satojen työnantajien välillä, joten rekrytoijamme osaavat tunnistaa juuri sinun osaamisestasi kiinnostuneet yritykset. Se tarkoittaa, että välillä pääset tietämättäsi hakuihin ja paikkoihin, joita et tiennyt olevan edes tarjolla.

Monen ison ja suositun yrityksen liiketoimintastrategiaan kuuluu, että tiettyjen toimintojen rekrytointi on ulkoistettu, ja osa työntekijöistä on henkilöstövuokrausyrityksen kautta heillä töissä.

Henkilöstövuokraus tarjoaa yritykselle suoraviivaisen tavan miehittää avoimet paikat, ja löytää parhaat tekijät nopeammin. Henkilöstövuokrausyritys, kuten WorkPower, on tällöin työntekijän työnantaja, ja maksaa työntekijän palkan. Asiakasyritys on se, jonka johdon ja perehdytyksen alaisuudessa työ tehdään.

Vuokratyöstä asiakasyrityksen palvelukseen

Monille ahkerimmista työntekijöistämme tarjotaan jossain vaiheessa tilaisuutta siirtyä suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille, jolloin me toivotamme omasta puolestamme menestystä jatkoon, sillä tehtävämme on suoritettu. Työntekijä ja työnantaja ovat löytäneet toisensa, ja mikä parhainta, yhteensopivuus työelämässä on tullut todistettua käytännössä.

Katso video: Moni luulee, että vuokratyö on vain vasta-alkajille – metallialan konkarit Timo ja Marko torppaavat ennakkoluulot: ”Sain valita uuden työpaikkani”

Vuokratyöntekijä saa tukea niin hakuprosessissa kuin työsuhteessa

Kun hyväksyt kauttamme työtarjouksen vuokratöistä, siirrymme työnantajaksesi. Se tuki, jota olemme tarjonneet työnhaun yhteydessä, vaihtuu työsuhteesi tukemiseksi. 

Saat kauttamme tarvittavan informaation esimerkiksi lomakäytäntöjä, palkkausta, työsuhde-etuja ja mahdollisia lisäkoulutuksia koskien. Me välitämme siitä, miten viihdyt työssäsi, ja olemme kiinnostuneet kuulemaan, kuinka haluat edetä urallasi jatkossa.

Yksi vuokratyön parhaista puolista onkin se, että vuokratyö avaa uusia ovia, mutta sinun ei tarvitse pohtia seuraavia uramahdollisuuksia yksin. Sopivin avoin työpaikka sekä paras työnantaja löytyy kyllä, kun otat kokemuksemme ja verkostomme avuksesi, ja annat meidän auttaa sinut alkuun.

💡 VINKKI: Tämä 👉 Töitä ja uraunelmia – työnhakijan uraopas on sinulle, joka et oikein vielä tiedä, mistä lähteä liikkeelle, haluat tutustua eri toimialoihin tai kaipaat muuten vain tukea työnhakuun.