Sivutöitä työikäiselle, töitä eläkeläiselle tai ammatinvaihto aikuisena? – työllisty WorkPowerin kautta

Me WorkPowerilla autamme kaikenikäisiä työnhakijoita sijoittumaan työelämään juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaan tehtävään. Tarjolla on niin töitä eläkeläiselle kuin sivutöitä vakituisten töiden oheen. Mikäli ammatinvaihto aikuisena kiinnostaa, on kauttamme mahdollista myös testata eri aloja keikkatyöntekijänä tai hakea heti kokemustasi vastaavaa vakituista työtä. 

Sivutöitä keikkatyöläisenä tai vakituinen työ uudessa tehtävässä

Yksi henkilöstöpalveluyrityksen eduista on mittavat verkostot eri alojen työnantajiin. Moni työikäinen on jo vakituisissa työtehtävissä, mutta kaipaa joustavia sivutöitä lisäansioiden takia.

Henkilöstövuokrausyritykset tarjoavat helposti eri elämäntilanteisiin sopivia keikkatöitä muun muassa:

  • rakennusalalla
  • hoitoalalla
  • eri alojen palvelutehtävissä
  • teollisuudessa sekä
  • kuljetuksen ja logistiikan parissa

Alan kokemusta omaavia osaajia vakituisiin tehtäviin

Etsimme myös jatkuvasti jo alan kokemusta omaavia osaajia vakituisiin tehtäviin. Eri asiantuntijatehtävät sekä kokeneimmille ammattilaisille suunnatut tehtävät ovat usein sopimuspalkan alaisia, joten pääset rekrytointivaiheen edistyessä itse neuvottelemaan palkastasi.

Vakituisia töitä löytyy työpaikkailmoituksistamme ympäri vuoden, mutta monesti myös työntekijä haluaa itse aloittaa vuokratyöllä, jotta pääsee ensin kokeilemaan erilaisia työkohteita ja tehtäviä, ilman sitoutumista.

SELAA AVOIMIA TYÖPAIKKOJA: Mikäli sopiva avoin työpaikka ei juuri tällä hetkellä löydy listauksesta, voit aina lähettää WorkPowerin HR-asiantuntijoille avoimen hakemuksen.

LUE LISÄÄ: Vakituiseen työsuhteeseen vuokratyön kautta – metallialan ammattilaiset Marko ja Timo kannustavat kokeneempia osaajia vuokratöihin

Talous- ja henkilöstöhallinnon osaaja, Carita Kleemola, on työskennellyt 15 vuotta Goodworkilla. Työpaikka löytyi aikoinaan WorkPowerin kautta.

Keikkatyötä eläkeläiselle

Eläkeikä saattaa olla monelle juuri se vaihe elämässä, kun on vihdoin aikaa toteuttaa itseään. Useat ovatkin löytäneet selailemasta avoimia työpaikkoja, sillä aikaa ja energiaa jää vielä satunnaisille keikkatöillekin.

Keikkatöissä ei ikää katsota, vaan työmahdollisuuksia löytyy kaikille ikäryhmille. Saatat löytää oman työpaikkasi esimerkiksi seuraavien vaihtoehtojen joukosta:

Esimerkiksi rakennusalalla on jo ennen koronavuosia ollut huomattavissa, että useat eläkeikäiset jatkavat alan töissä vielä eläkeiän ylityttyä. Ikänsä puolesta eläkkeeseen oikeutettuja ammattilaisia löytyy alan yrityksistä erilaisista työtehtävistä, niin toimihenkilö- kuin työntekijäpuoleltakin.

Myös hoitoalalle on ohjautunut paljon jo eläkkeelle siirtyneitä osaajia. Suuri työntekijätarve on saanut apua alan vanhoista ja uusista osaajista, jotka ovat jatkaneet töitä vielä eläkeikäisenä, usein keikkatöissä, ja omilla ehdoillaan.

Keikkatöitä tehdään omin ehdoin

Keikkatyöt työllistävät tekijäänsä paljon tai vähän, työntekijän omien toiveiden mukaisesti.

Pääset itse valitsemaan sinulle sopivat työvuorot ja kohteet, joten voit vaikuttaa hyvin oman elämäsi aikatauluihin. 

LUE LISÄÄ: Vuokratyö on etuja täynnä – olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti

Ammatinvaihto edessä? – uudelle uralle aikuisena

Saara Mäenpää vaihtoi sähköasennuksen taloushallinnon tehtäviin noin kymmenen vuotta sitten. Kuvat: Jarkko Relander

Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää itsensä uudelleen, edes työelämässä. Alanvaihto vaatii hieman rohkeutta, mutta tuloksena voi olla entistä antoisampi työympäristö ja tehtävät. Aikaisempi työkokemus on aina hyödyksi, vaikka tulevaisuuden suunnitelmat suuntautuvatkin täysin uudelle alalle.

Työmarkkinoilla on kysyntää myös hyvän tovin työuraa tehneille ammattilaisille, jotka pidemmän työkokemuksen kautta omaavat hyvät valmiudet uusien tehtävien omaksumiseen.

WorkPowerin kautta saat täyden tuen työnhakuusi sekä ajankohtaista tietoa eri alojen työmahdollisuuksista ja vaatimuksista. 

HR-asiantuntijoidemme avulla pystyt helpommin kartoittamaan omat mahdollisuutesi, ja saat realistisen suunnitelman askelista, joiden avulla saat jalan tukevasti oven väliin uudelle uralle.

Eri alan ammattilaisia haetaan jatkuvasti: Katso avoimet työpaikat tai ole yhteydessä, ja lähetä avoin hakemus

LUE LISÄÄ: Saara kävi läpi kaksi koeaikapurkua ennen unelmatyön löytymistä – ”Toivoisin ihmisten jättävän rohkeammin työn, joka ei tunnu omalta”

Etsitkö sivutöitä vakituisen työn oheen tai sopivia töitä eläkeläiselle? Me työllistämme kaikenikäisiä ja erilaisen kokemustaustan omaavia työnhakijoita. Kerro, mitä etsit ja osaat, me teemme parhaamme, että työnhakusi päättyy onnistuneesti.