Sorvaaja, Ulvilan Konepaja

Kokoaikainen

Harjavalta, Nakkila, Pori, Ulvila

Haku päättyy 2.6.2024

Haemme Ulvilan Konepajalle kokenutta sorvaajaa

Ulvilan Konepaja Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys. Ulvilan Konepaja on perinteinen, keskiraskaaseen konepajateollisuuteen keskittynyt alihankintayritys. Heidän monipuolisiin palveluihin kuuluvat hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Heidän toimintaa ohjaavat laatustandardit ISO 9001, ISO 3834-2 ja ISO 14001.

Työnkuvaus: 
Pääasiallinen työnkuvasi on CNC-sorvaus kärkisorvilla. Työssä tarvitaan piirustustenluku- sekä ohjelmointitaitoa. Katsomme eduksesi Fagor-ohjauksen tuntemisen. Työhön voi sisältyä osaamisesi mukaan myös manuaalisorvilla ja työstökeskuksella työskentelyä.

Toivomme sinulta:
– työkokemusta vastaavista tehtävistä
– alan koulutuksen
– pystyt työskentelemään itsenäisesti
– teet työsi ammattimaisesti ja huolellisesti

Tarjoamme sinulle:
Saat perehdytyksen työsuhteen alussa ja pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä. Asiakasyrityksessämme välitetään työntekijöistä ja siellä pidetään huoli siitä, että töihin on aina kiva mennä. Sopimuksen mukaan työllistyt joko alkuun WorkPowerin kirjoille tai suoraan Ulvilan Konepajan kirjoille.

WorkPower on kotimainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Jätäthän hakemuksesi meille suoraan hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888 (tiistaista torstaihin klo 10–12). 

Avainsanat: sorvaaja, sorvaus, CNC-sorvaus, Fagor, Ulvilan Konepaja, kärkisorvi

Ilmoitusnumero: 102217613

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus