CNC-sorvaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.5.2024

CNC-sorvaajaa tässä sinulle hyvä tilaisuus!

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään CNC-sorvin ohjelmointia ja käyttöä metallialalla. Kappaleet tehdään asiakkaan tilausten mukaan, joten sarjat ja kappaleet ovat vaihtelevia. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta CNC-koneistamisesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme valittavalta hakijalta:

-kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta
-aitoa kiinnostusta sekä motivaatiota oppia uutta ja tehdä parhaansa
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. 

Hakuprosessi:

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma, HR-Konsultti

0406886545

Avainsanat: sorvaaja, CNC-koneistaja

Ilmoitusnumero: 99973767

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus