Pakkaaja Lainisalo Oy:lle

Kokoaikainen

Helsinki, Järvenpää, Kerava, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 2.6.2024

Nautitko käsillä tekemisestä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä rento tekemisen meininki?

Haemme nyt ahkeraa ja motivoitunutta pakkaajaa Lainisalo Oy:lle Helsinkiin pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. He tarjoavat teollisuuden pintakäsittely-, asiantuntija- ja tuotekehitys- sekä kokoonpanopalveluita. Tällä hetkellä Lainisalolla työskentelee yli 120 alan ammattilaista ja vuonna 2022 heidän liikevaihtonsa oli 8 miljoonaa euroa.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisia maalaamon pakkaus- ja suojaustehtäviä, kuten tuotteiden laaduntarkastusta, maalattujen osien suojaamista ja purkamista linjastolla, sekä pakkaamista. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta vaatii tarkkuutta, sillä käsiteltävät osat ovat pienikokoisia (mm. hanojen osia, muttereita, pieniä metalliosia). Aiempaa alan työkokemusta et tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa, ja työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta trukin käytöstä
  • Motivaatiota sekä halua oppia alan työtehtävät
  • Tarkkaa ja huolellista otetta työhösi
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta 

Tarjoamme sinulle

Lainisalo Oy:lla pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat yrityksen toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Työsuhteesi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa maalaamon työtehtävissä. Työ alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Lainisalo Oy toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi

Avainsanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä, varastotyöntekijä, aputyöntekijä, maalaamo, teollisuus, tuotantotyö, pienteollisuus

Ilmoitusnumero: 102870335

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus