Levyseppä Panelian Terästyölle

Kokoaikainen

Eura, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila, Pori, Ulvila

Haku päättyy 26.5.2024

Haemme asiakkaallemme Panelian Terästyölle ammattitaitoista levyseppää!

Panelian Terästyö on tilauskonepaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1995. He valmistavat teollisuuden teräsrakenteita ja tekevät laiteasennuksia. Heidän toiminta-alueenaan on koko Suomi. Panelian Terästyön vahvuuksia alalla ovat henkilöstö, sitoutuminen, joustava organisaatio sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu. Panelian Terästyö on myös osa Karjalan Konepaja konsernia Katso Panelian Terästyön kotisivut täältä.

Työnkuvaasi kuuluu erilaiset levysepän työt konepajalla sekä kokoonpanoa. Tehtävä on monipuolinen ja mikäli sinulta löytyy halukkuutta, voit myös osallistua asennustöihin. Asennustöitä tehdään pääasiassa Satakunnassa, mutta välillä kohteita voi olla myös ympäri Suomea.

Toivomme sinulta

  • aiempaa kokemusta levysepän töistä useamman vuoden ajalta
  • särmärin, levyleikkurin, sahojen sekä perus käsityökalujen hallintaa
  • MIG-hitsauksen osaaminen on plussaa
  • tarkkaa ja siistiä työjälkeä
  • ammattimaista ja reipasta asennetta
  • voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme sinulle

  • 12 kuukauden vuokratyösuhteen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä Panelian Terästyön kirjoille
  • mukavan ja ammattitaitoisen työporukan
  • palkkaus aiempi kokemus huomioon ottaen

Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työaikasi on 7–15.30 työaikajoustoilla.

Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Jätäthän hakemuksesi meille suoraan hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888 (tiistaista torstaihin klo 10–12). 

Avainsanat: levyseppä, Harjavalta, terästyö, tilauskonepaja

Ilmoitusnumero: 101227360

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus