Hitsaaja Längelmäki

Kokoaikainen

Jämsä, Orivesi

Haku päättyy 26.5.2024

Löydä uusi urasi metalliteollisuudessa! Ammattitaitoiset MIG/MAG-hitsaajat, tämä on juuri sinua varten!

Tule mukaan vahvistamaan asiakasyrityksemme joukkoa Längelmäelle. Tässä työssä pääset hyödyntämään käsityösi taitoja sekä kehittämään hitsausosaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Mikä on työpäiväsi kuten?

Työskentelet erilaisten hitsaustehtävien parissa, mukaan lukien umpi- ja täytelankahitsaus. Lue tekniset piirustukset ja toteuta ne taitavasti lopputuotteiksi. Tämä on itsenäistä työtä, jossa sinun kykysi ja kokemuksesi hitsauksesta pääsee oikeuksiinsa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja palkkaus perustuu tuntipalkkaan. Tulet olemaan osa vahvaa työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Noudatamme Teknologiateollisuuden TES.

Mitä arvostamme sinussa?

  • Kone- tai metallialan koulutusta (esim. levyseppähitsaaja)
  • Kokemusta ja osaamista umpi- ja täytelankahitsauksesta
  • Taitoa lukea teknisiä piirustuksia ja koota tuotteet niiden mukaan
  • Voimassa olevia hitsausluokkia 
  • Itsenäistä työotetta em. tehtävissä
  • Luotettavaa ja huolellista asennetta työhön
  • Suomen kielen taitoa

Miksi liittyä tiimiimme?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja monipuolisen työsuhteen, jossa pääset kunnolla kartuttamaan kokemustasi ja laajentamaan osaamistasi. WorkPowerin kanssa työskentelet kotimaisessa yrityksessä, joka on menestyksekkäästi toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja kasvaa edelleen. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme henkilöstötiimimme tuen koko työsuhteesi ajan. Meillä olet tärkeä osa tiimiä, jonka tavoittaa helposti ja jolta saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti.

Hakuprosessi

Tuntuuko tämä unelmatyöltäsi? Mahtavaa! Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse tai kotisivujemme kautta niin pian kuin mahdollista. Aloita seuraava luku urasi tarinassa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti, kun löydämme oikean henkilön, joten toimi nopeasti!

Kysyttävää?

Ota yhteyttä HR-konsultti Santeri Lahdelmaan: santeri.lahdelma@workpower.fi 040 688 6545

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja, mig-hitsaaja, mig, hitsaaja, hitsaus, welder, metallityö

Ilmoitusnumero: 95179335

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus