Hitsaaja

Kokoaikainen

Ylivieska

Haku päättyy 19.5.2024

Etsitkö käsillä tehtävää työtä metalliteollisuuden parista? Oletko osaava hitsaaja?

Etsimme asiakasyrityksellemme MIG/MAG-hitsaajia Ylivieskaan

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät erilaisten kappaleiden hitsaamisen parissa. Työssä vaaditaan hitsausosaamista sekä umpilangalla että täytelangalla. Työ vaatii kuvienlukutaitoa teknisistä kuvista, miten kappaleet on suunniteltu koottavaksi. Työ on itsenäistä ja vaatii aiempaa kokemusta hitsaamisesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa tuntipalkalla. Työ on itsenäistä levyseppä-hitsaajan työtä, mutta työskentelet koko ajan työkavereidesi ympäröimänä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kone- tai metallialan koulutusta (esim. levyseppähitsaaja)
  • Työkokemusta ja osaamista umpilanka- ja täytelankahitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa ja osaamista koota tuotteet kuvien mukaisesti
  • Voimassa olevia luokkia 
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn em. tehtävissä
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Saat pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa hitsauksen työtehtävissä. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja,  mig-hitsaaja, mig, hitsaaja, hitsaus, welder, metallityö

Ilmoitusnumero: 100071796

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus