Mekaaninen asentaja

Kokoaikainen

Pori, Ulvila

Haku päättyy 31.5.2024

Haemme mekaanista asentajaa asiakkaallemme Poriin

Mitä työ pitää sisällään?

Työskentelet mekaanisena asentajana kokoonpanotiimissä Porissa. Tehtäviisi kuuluu mekaaninen asennus ja kokoonpano. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta. Sähköasennusten osaaminen on plussaa. Osaat lukea kuvia ja työskennellä oma-aloitteisesti, sitkeästi ja tiimihenkisesti. 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, joka valmistaa laadukkaita tuotteita. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja tukenasi on ammattitaitoinen ja kannustava tiimi. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja käyttämään nykyaikaisia työvälineitä.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi hakulinkin kautta.

Kysyttävää? Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse eve.uusisalo@workpower.fi tai puhelimitse 040 655 2232.

WorkPower on suomalainen yritys, joka on toiminut työvoiman välityksen alalla jo 20 vuotta ja kasvaa edelleen. Työnantajanasi huolehdimme työsuhteesi turvallisuudesta ja laadusta. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Tavoitat meidät helposti eri kanavissa ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti.

Hakusanat: mekaaninen asennus, mekaniikka-asennus, teollisuus, asentaja, teknologiateollisuus, Pori

Ilmoitusnumero: 102198715

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus