Huoltoasentaja reissutyöhön

Kokoaikainen

Lahti, Nastola

Haku päättyy 16.6.2024

Kiinnostavatko sinua monipuoliset huolto- ja asennustehtävät Suomessa sekä maailmalla? Etsitkö vaihtelevaa ja liikkuvaa huoltotyötä mukavassa työporukassa?

Etsimme nyt asiakkaallemme ahkeraa ja motivoitunutta huoltoasentajaa liikkuvaan työhön pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Lahdessa, mutta työssäsi liikut myös Suomessa ja ulkomailla.

Asiakkaamme on jäähdytys- ja pakastusjärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee sekä valmistaa erilaisia räätälöityjä spiraaliratkaisuja elintarvike- ja prosessiteollisuuteen. Yritys tarjoaa asiakkailleen järjestelmien huolto- ja asennuspalvelut niin Suomessa, kuin ulkomaillakin yli 40 vuoden kokemuksella. Liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa työllistäen tällä hetkellä 26 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisia elintarviketeollisuuden huolto- ja asennustöitä pääosin asiakkaiden luona Suomessa ja ulkomailla, mutta osin myös Lahdessa sijaitsevalla toimipisteellä. Työtehtäviisi kuuluu mm. pakastus- ja jäähdytinjärjestelmien raskaskonehuoltoja ja asennuksia, konerakenteiden ja kuljettimien asennuksia, sekä kylmähuoneiden rakentamista. Asennustehtävät ovat pääosin mekaanisia asennuksia, mutta automaation ymmärryksestä on etua tehtävässä. Tarvittaessa myös hitsaat asennettavia osia. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et kuitenkaan tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi.

Viikoittainen työaikasi on 40 h maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.00, mutta työtehtävät vaativat sinulta toisinaan joustavuutta työaikojesi suhteen. Vuodesta noin 100-150 työpäivää kuluu matkatöissä, ja lopun ajasta työskentelet Lahden Nastolan toimipisteessä. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Alan koulutusta, esim. metallityöntekijä, koneasentaja, kunnossapitoasentaja, automaatioasentaja
  • Kokemusta asennustehtävistä ja/tai metalliteollisuudesta
  • Motivaatiota oppia alan työtehtävät
  • Oma-aloitteista ja rohkeaa työasennetta
  • Matkustusvalmiutta
  • Suomen ja englannin hyvää kielitaitoa

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten asennustehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, ja tukenasi ovat osaavat kollegat sekä esihenkilöt. Pääset tekemään vaihtelevaa liikkuvaa työtä erilaisissa työympäristöissä, ja matkustuspäivät tuovat mukanaan mukavan lisän tilipussiin päivärahojen muodossa. Sovitut matkapäivät ovat tiedossa hyvissä ajoin ennakkoon, ja sinulla on reissujen välissä mahdollisuus pitää joustavasti pidempiä vapaita omien toiveidesi mukaan. Asiakkaamme pitääkin hyvää huolta työntekijöidensä jaksamisesta sekä viihtymisestä, ja tämä näkyy joustavien vapaiden lisäksi mm. moderneina työvälineinä, sekä erinomaisena mahdollisuutena uralla etenemiseen esim. työnjohtajaksi.

Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella WorkPowerin kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan. Tällöin saat käyttöösi myös yritykset reilut työsuhde-edut, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, sekä työterveyshuollon. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: huoltoasentaja, huoltoteknikko, asentaja, kunnossapitoasentaja, mekaaninen asentaja, metallityöntekijä, automaatioasentaja

Ilmoitusnumero: 102728026

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus