Koneenasentaja Firmus Partners Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 26.5.2024

Kiinnostavatko monipuoliset koneenasentajan tehtävät? Etsitkö liikkuvaa ja mielenkiintoista asennustyötä pääkaupunkiseudulta? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Firmus Partners Oy:lle motivoitunutta koneenasentajaa liikkuvaan asennustyöhön pääkaupunkiseudulle vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Firmus Partners Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaisia asennuspalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tehokas asennuspalvelu kattaa esimerkiksi rakennuskoneet, laiteasennukset sekä kuljetus- ja nostolaitteet.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat pääkaupunkiseudulla rakennustyömailla suorittamassa erilaisten rakennuskoneiden ja -laitteiden asennuksia. Asennustöihin kuuluvat esimerkiksi henkilö- ja tavarahissien sekä mastolavojen asennukset, joten olethan valmis työskentelemään myös korkeissa paikoissa. Asennustyöt sisältävät pääosin mekaanisia asennustöitä, mutta myös sähköpuolen asennuksia osaamisesi mukaan.

Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaisin päivätyönä. Työsuhteessasi noudatetaan Rakennusalan TES:iä, ja työ on vakituinen sekä kokopäivänen.

Arvostamme

  • Kokemusta rakennusalan tai teollisuuden työtehtävistä
  • Halua kasvaa koneenasennuksen ammattilaiseksi
  • Kokemusta perustyökalujen käytöstä
  • Säänkestävyyttä ulkona työskentelyyn
  • B-ajokorttia ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Firmus Partners Oy:lle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä monipuolisten koneenasentajan työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja halutessasi saat mahdollisuuden kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esihenkilöt, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi tarjolla on reilu palkkaus, sekä halutessasi mahdollisuus ylitöiden tekemiseen.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: koneenasentaja, koneasentaja, mekaniikka-asentaja, sähköasentaja, asentaja, asennustyö, rakennustyöntekijä

Ilmoitusnumero: 102013129

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus