Levyseppähitsaaja

Kokoaikainen

Kalajoki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Oulainen, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Vihanti

Haku päättyy 30.6.2024

Etsimme asiakkaallemme Raaheen levyseppähitsaajia teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsaustöihin.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisia ja vaativia teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsaustöitä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ja paksuista materiaaleista. Työ painottuu kasaukseen, joten arvostamme erityisesti levysepän raudanlujaa osaamista. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa tulityökorttia. Voimassa olevat hitsaus- ja levyluokat katsotaan eduksi. 

Etsimältämme hakijalta löytyy myös:
– oma-aloitteisuutta
– tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
– tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
– ammattimaista ja reipasta asennetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi hyvän perehdytyksen sekä työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Työsuhde alkaa vuokrasuhteella ja on alkuun määräaikainen, mutta ammattilaiselle työtä on myös määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen! Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!
 
Hakuprosessi:
Jätä hakemuksesi meille verkkosivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Ensimmäiset haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut asiakkaan luona Raahessa.

Yhteystiedot:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppähitsaaja, teollisuus, hitsaaminen

Ilmoitusnumero: 93830675

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus