Hitsaaja

Kokoaikainen

Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus

Haku päättyy 7.7.2024

Hei ammattitaitoiset MIG/MAG-hitsaajat, olisiko tämä työmahdollisuus juuri sinua varten?

Haluatko löytää uuden urasi metalliteollisuudessa? Liity mukaan Kuopiossa sijaitsevan asiakasyrityksemme ammattitaitoiseen työporukkaan! Tässä työssä pääset hyödyntämään käsityötaitojasi sekä kehittämään hitsausosaamistasi erilaisten työtehtävien parissa.

Mistä on kyse?

Työskentelet erilaisten teräsrakenteiden ja materiaalien parissa. Luet teknisiä piirustuksia ja toteutat ne taitavasti lopputuotteiksi. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta onhan sinulla tarvittaessa valmius myös 2-vuorotyön tekemiseen. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen ja palkkaus määräytyy tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta kone- ja metallialan koulutusta, esimerkiksi levyseppähitsaajan tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta hitsaustehtävistä. Odotamme myös, että teknisten piirustusten lukeminen sujuu sinulta näppärästi. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus robottihitsauksesta.

Miksi liittyä tiimiimme?

Tarjoamme sinulle työsuhteen, jossa pääset kunnolla kartuttamaan kokemustasi ja laajentamaan osaamistasi. WorkPowerin kanssa työskentelet kotimaisessa yrityksessä, joka on menestyksekkäästi toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja kasvaa edelleen. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme henkilöstötiimimme tuen koko työsuhteesi ajan. Meillä olet tärkeä osa tiimiä!

Hakuprosessi

Lähetä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta niin pian kuin mahdollista, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomaathan, että yhdellä hakemuksella voit halutessasi olla mukana myös muissa hakuprosesseissamme ja voimme etsiä juuri sinulle sopivaa työtä, joten ethän epäröi hakemuksen jättämistä.

Asiakasyrityksestä kerromme lisää työhaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: levyseppä, levyseppähitsaaja, mig-hitsaaja, mag-hitsaaja, mig, mag, hitsaaja, hitsaus, welder, metallityö

Ilmoitusnumero: 104533409

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus