Osaava metallityöntekijä

Kokoaikainen

Karttula, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tuusniemi

Haku päättyy 11.8.2024

Hei sinä kokenut metallityöntekijä! Kiinnostaako sinua monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus työskennellä erilaisissa projekteissa Kuopiossa ja sen lähialueilla?

Etsimme asiakasyrityksillemme taitavia metallityöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Töitä on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden ja tilausten mukaisesti.

Työtehtäväsi voivat sisältää erilaisia metallitöitä osaamisesi mukaan, kuten hitsausta, koneistusta, särmäystä, maalausta tai muita metallitöitä. Työ on itsenäistä, mutta työskentelet tiiviissä yhteistyössä työkavereidesi kanssa. Työtä voi olla tarjolla monenlaisissa projekteissa, yksittäiskappaleista sarjoihin. Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla kokemusta jostakin mainituista tehtävistä, halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. 

Arvostamme jo kertynyttä kokemusta erilaisista metallitöistä. Lisäksi arvostamme omatoimista, ahkeraa ja huolellista työskentelyotetta sekä kuvanlukutaitoa. Eduksi katsotaan voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä kohtalainen suomen kielen osaaminen.

Saat tueksesi osaavan ja mukavan tiimin. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta asiakasyrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Työsuhteessa sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen sekä aiemman osaamisesi mukaan.

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Loistavaa! Haastattelemme ehdokkaita joustavasti jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta. Muistathan kertoa hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi sekä minkälaisesta työstä olet kiinnostunut, jotta voimme löytää juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia!

Yhteydenotot (arkisin klo 9-16):
HR-Koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: hitsaaja, metallityöntekijä, MIG-hitsaaja, TIG-hitsaaja, metalliteollisuus, maalaaja, koneistaja, särmääjä

Ilmoitusnumero: 109531456

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus