Hitsaaja Lahteen

Kokoaikainen

Lahti

Haku päättyy 4.8.2024

Nautitko monipuolisista hitsaustehtävistä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka ja joka aidosti välittää työntekijöistään? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta hitsaajaa Lahteen pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on vuonna 2007 perustettu konepajayritys, joka valmistaa monipuolisesti erilaisia koneita ja laitteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. koneiden valmistus ja asennuspalvelut, osanvalmistus, koneistaminen sekä pintakäsittely. Tuotanto tapahtuu laadukkaissa tiloissa, ja tuotanto- ja toimitilaa on yhteensä 3100 m². 

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät erilaisten koneiden ja laitteiden valmistuksessa suoritettavia monipuolisia hitsaustehtäviä, ja MAG-hitsaat erilaisia koneiden osia. Työstettävänä materiaalina toimii pääosin musta rauta ja vahvuudet ovat 5 mm:stä ylöspäin, mutta tarvittaessa hitsaat myös rosteria tai haponkestävää terästä. Valmistettavat osat ovat yleensä 1-10 kappaleen sarjoja, joten päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista.
Työaikasi on 40h viikossa, ja työskentelet maanantaista perjantaihin aamuvuorossa klo 7.00-15.30. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ylitöiden tekemiseen. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden TES:iä.

Arvostamme

  • Kokemusta MAG-hitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Hyvää englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa hitsaajan työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: hitsaaja, MAG-hitsaaja, MIG/MAG-hitsaaja, levyseppähitsaaja, levyseppä, metallityöntekijä

Ilmoitusnumero: 109499116

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus