Terminaalityöntekijä, Jyväskylä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 24.5.2024

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme elintarviketerminaalille työntekijää Jyväskylään. Työ pitää sisällään varastonhoitoa, tavaran vastaanottoa sekä autojen lastaamista. Töitä tehdään arkipäivisin aamu- ja iltavuorossa. Työssä on mahdollista käyttää sähköpässiä sekä trukkia. Työhön annetaan kattava perehdytys. 

Odotamme sinulta:

– Reipasta asennetta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle:

– Vähintään PAM-TES:n mukaisen palkkauksen sekä siihen kuuluvat lisät ja ylityöt
– Mahdollisuuden edetä logistiikan alalla
– Laadukkaat työvaatteet

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Tommi Suhonen
tommi.suhonen@workpower.fi

Avainsanat: varasto, logistiikka, terminaali, jyväskylä, keski-suomi

Ilmoitusnumero: 102250383

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus