Aloitteleva koneistaja Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 26.5.2024

Liity huipputiimiimme Jyväskylän sydämessä – Koneistajan paikka avoinna!

Oletko intohimoisesti metallin työstämiseen suhtautuva ammattilainen? Haluatko olla osa yritystä, joka arvostaa käsityötaitoasi ja tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti? Meillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus kokeneelle koneistajalle liittyä vireään ja kehittyvään työyhteisöömme Jyväskylän lähiseudulla.

Mitä me tarjoamme?

Me ymmärrämme, että yrityksemme menestys on suoraan verrannollinen työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja sitoutumiseen. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle enemmän kuin vain työpaikan:

  • Vakaus ja kasvu: Sinulla on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme kirjoille, määräaikaisuuden jälkeen. Meillä voit rakentaa uraa ja edetä ammatillisesti.
  • Kilpailukykyinen palkkaus: Palkkauksesi määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti, mutta emme tyydy vain tarjoamaan alan standardia – haluamme palkita osaamisestasi reilusti.
  • Kannustava työympäristö: Työskentelet osana tukevaa ja ammattitaitoista tiimiä, jossa jokainen jäsen on arvokas. Meillä saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työtehtävissäsi.
  • Työkalut ja teknologia: Investoimme uusimpiin CNC-koneisiin ja teknologiaan, varmistaen, että sinulla on käytössäsi alasi parhaat työvälineet.

Millainen on unelmien koneistajamme?

  • Sinulla on kokemusta metalliteollisuudesta, erityisesti CNC-koneistuksesta.
  • Olet itseohjautuva ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot.
  • Arvostat laadukasta työnjälkeä ja olet valmis oppimaan uusia tekniikoita.
  • Toimit tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenäkin.
  • Olet turvallisuustietoinen ja noudatat aina työturvallisuusmääräyksiä.

Miten haet paikkaa?

Innostuitko mahdollisuudesta? Toimi nyt, sillä täytämme paikan heti kun löydämme oikean henkilön. Lähetä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olet etsimämme koneistajamestari. Käytä oheista linkkiä hakemuksesi jättämiseen tai jätä yhteystietosi meille – kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista yrityksessämme.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä rekrytointivastaavaamme:

Santeri Lahdelma Email: santeri.lahdelma@workpower.fi Puh: 040 688 6545

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden metalliteollisuutta!

Avainsanat: Innovatiivinen metalliteollisuus, CNC-koneistuksen huippuosaaja, Precision machining, Sorvaus ja jyrsintä, Ura koneistajana, Teknologiateollisuuden eturintama

Ilmoitusnumero: 100073192

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus