CNC-koneistaja Kellokosken Koneistus Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Lahti, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa, Vihti

Haku päättyy 26.5.2024

Oletko CNC-koneistuksen ammattilainen? Etsitkö mielenkiintoisia ja haastavia koneistajan tehtäviä? Haluaisitko päästä työskentelemään nykyaikaisten ja uusien työstökoneiden parissa?

Etsimme asiakasyrityksellemme Kellokosken Koneistus Oy:lle CNC-koneistajaa jyrsimelle Tuusulaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kellokosken Koneistus Oy on alihankintakoneistamo, joka on toiminut alalla liki 30 vuotta. Yritys tarjoaa asiakkailleen monipuolisia CNC-koneistustöitä, kuten sorvausta, porausta ja jyrsintää. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat moniakselisten työstökoneiden sekä CNC-jyrsinten ohjelmoinnin parissa siisteissä ja viihtyisissä työtiloissa. Valmistat työssäsi monipuolisesti asiakkaiden tilaustöitä pääsääntöisesti pienissä ja keskisuurissa sarjoissa. Käytössäsi on uusi ja moderni konekanta. Pääset tutustumaan tarkemmin konekantaan täältä.

Työssä käytettävät koneet toimivat Mazakin ohjauksella, ja työstettävät materiaalit vaihtelevat erilaisista teräksistä muoviin. Työaikasi on maanantaista perjantaihin päivävuorossa, ja katsomme eduksi valmiuden 2-vuorotyöhön. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Koneistajan koulutusta
  • Ohjelmointi-, ja Mazak-osaamista
  • Huolellista ja oma-aloitteista otetta työhön 
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan Kellokosken Koneistuksen modernien työvälineiden parissa mukavassa työyhteisössä. Pienten sarjojen ja erilaisten työstettävien materiaalien myötä työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Palkkasi on neuvoteltavissa ja suurin valttisi on osaamisesi. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

Avainsanat: jyrsin, sorvaus, cnc-jyrsin, cnc-sorvi, koneistus, cnc-koneistaja, koneistaja, Mazak

Ilmoitusnumero: 101680202

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus