CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 26.5.2024

Etsitkö mielenkiintoisia CNC-koneistajan tehtäviä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä kannustavat esimiehet?

Etsimme nyt asiakkaallemme CNC-koneistajaa Tuusulaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Asiakkaamme on koneistamo, joka on toiminut alalla yli 30 vuotta. He tarjoavat koneenrakennus-, hydrauliikka- ja terveysteknologia-alojen yrityksille monipuolisia koneistustöitä, kuten sorvausta ja jyrsintää yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin. Työstettävinä materiaaleina toimivat erilaiset metallit ja muovit.

Työpäiväsi
Toimit työssäsi CNC-ohjatulla sorvilla tehden monipuolisia koneistustöitä, aina yksittäiskappaleista isompiin sarjoihin. Kone toimii Fanucin ohjauksella. Toivomme, että sinulla on kokemusta pyörivien työkalujen käytöstä jyrsinnässä, porauksessa ja kierteytyksessä. 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 7.00-15.30 ja iltavuorossa klo 15.00-22.30, mutta sinulla on mahdollisuus myös liukuvaan työaikaan. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta CNC-koneistuksesta
  • Ohjelmointi-, Fanuc- ja/tai Mazak-osaamista
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Huumorintajuista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityöturvakortteja töiden alkaessa
  • Suomen kielen osaamista

Katsomme eduksi myös

  • CAD- ja CAM-osaamisen
  • Työkalutuntemuksen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan, sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella WorkPowerin kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

Avainsanat: CNC-koneistaja, koneistaja, koneistus

Ilmoitusnumero: 102028188

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus