Teollisuuden asentaja

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 31.5.2024

Etsimme motivoitunutta teollisuuden asentajaa Seinäjoelle

Työnkuva:

Tehtävässäsi vastaat teollisuuden koneiden ja laitteiden asennuksesta, huollosta ja korjauksesta. Työskentelet erilaisten materiaalien, kuten metallin, muovin ja kumituotteiden parissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu pneumaattisten ja hydraulisten järjestelmien asennus ja huolto sekä tiimityöskentely muiden ammattilaisten kanssa. Osallistut myös uusien tuotantolinjojen käyttöönottoon ja testaukseen sekä laadunvalvontaan. Teet yhteistyötä tuotannon, suunnittelun ja huollon kanssa varmistaaksesi parhaan mahdollisen toiminnan ja tehokkuuden.

Mitä toivomme?

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone- ja metalliala, sähköala), aiempaa kokemusta teollisuuden asennustehtävistä, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja tarkkuutta sekä valmiutta työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa. Sujuva suomen kielen taito on välttämätöntä. Lisäksi arvostamme kykyäsi työskennellä itsenäisesti ja ottaa vastuuta, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä halua kehittää omaa osaamistasi ja jakaa tietoa kollegoillesi. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä turvallisuus- ja laatuajattelun sisäistäminen ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta.

WorkPower on aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Hae pian oheisesta linkistä, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä voi olla myös tarjolla nopeasti halutessasi. Palkkauksessa käytetään teknologiateollisuuden työehtosopimusta.  

Lisätietoja: Santeri Lahdelma, santeri.lahdelma@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 96570181

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus