Sähköasentaja, Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 30.4.2024

Pidätkö liikkuvasta työstä ja vaihtuvista työkohteista? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tukee ammatillista kasvuasi?

Etsimme Algol Technicsille kokenutta sähköasentajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technics Oy:llä teet mm. teollisuusnostureiden ja -nostolaitteiden, kuljetinjärjestelmien sekä korkeavarastojen huoltoja ja korjauksia. Työtehtäväsi sisältää mm. erilaisia vikakeikkoja sekä huoltoja asiakkaiden luona. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Turun alueella, mutta satunnaisia kohteita voi sijaita myös kauempana. Työpäiväsi alkaa asiakkaasta riippuen suoraan kotoasi tai Turun toimipisteeltä ja kuljet kohteisiin Algolin huoltoautolla. Työtä tehdään päivävuorossa 7-15:30. 

Etsimällämme tekijällä on sähköalan koulutus. Työnkuva on itsenäinen, joten aikaisempaa työkokemusta ja osaamista pitäisi olla jo kerrytettynä. Merkittävänä etuna katsomme kokemuksen teollisuusnostureiden ja -nostolaitteiden parissa työskentelystä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tehtävässä on mahdollisuus kouluttautua nostolaitetarkastajaksi!

Lisäksi arvostamme, että

  • Olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva
  • Nautit ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta
  • Koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta työn ohessa
  • Sinulta löytyy yhteistyökykyä ja vastuuntuntoista työotetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian! Kesälomista on mahdollista keskustella tarkemmin. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen suoraan Algol Technicsille, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten huoltotöiden parissa. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka.

Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Algol Technics tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat työtäsi ja ovat ilonasi myös vapaa-ajalla, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun sekä työterveyshuollon.

Hakuprosessi

Jätäthän hakemuksesi meille suoraan hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, nosturiasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja, huoltoasentaja, huoltoteknikko

Ilmoitusnumero: 97477142

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus