Palkanlaskija

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame

Haku päättyy 12.5.2024

Hei palkanlaskija!

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja työlainsäädäntö sekä työehtosopimusten tulkinta ovat sinulle tuttuja? Oletko huolellinen ja ahkera tekijä, joka haluaa kehittää jo kartutettua palkanlaskennan osaamista? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme palkanlaskennan ammattilainen.

Jätä meille avoin hakemus palkanlaskennan tehtäviin! Etsimme erilaisille asiakasyrityksillemme palkanlaskijoita eri pituisiin työsuhteisiin Keski-Suomen alueelle. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva palkanlaskennan työtehtävä aukeaa.

Tehtävät sisältävät palkkojen laskennan sekä siihen liittyviä kuukausittaisia raportoinnin tehtäviä. Lisäksi saatat tehtävässäsi vastata osaltasi asiakaspalvelusta ja opastaa esimiehiä sekä työntekijöitä lainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnassa. Työtehtäviin voi sisältyä myös muita taloushallinnon osa-alueita, kuten matka- ja kululaskujen käsittelyä ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

– Kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi.

– Aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan sekä muista taloushallinnon tehtävistä.

– Asiakaspalveluhenkisyyttä palvella sisäisisiä/ulkoisia asiakkaita iloisella ja auttavaisella asenteella

– Täsmällisyyttä tehtävien tekemiseen vastuuntuntoisesti

– Hyvää järjestelmäosaamista

– Halua kehittää omaa ammatillisuutta

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen tehtävän palkanlaskennan parissa

– Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen vastuullisten tehtävien parissa

– Mukavan ja kannustavan tiimin

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
040 653 7398
maiju.majamaa@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 99316526

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus