Huoltoinsinööri SICK Oy:lle

Kokoaikainen

Haku päättyy 21.4.2024

Haemme nyt asiakkaallemme SICK Oy:lle oma-aloitteista ja palveluhenkistä Huoltoinsinööriä. Tehtävässä työllistyt suoraan SICK Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

SICK konserni on yksi maailman johtavista anturien ja anturijärjestelmien valmistajista teollisiin sovelluksiin. SICK on teknologiajohtaja ja markkinajohtaja teollisuuden- ja logistiikanautomaatiossa kuten myös prosessiautomaatiossa. Vuonna 1946 perustetun perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Waldkirchissä Saksassa. Yrityksellä on lähes n. 50 tytäryhtiötä ja toimipistettä eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 12.000 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli n. 2,2 Mrd €. Suomen tytäryhtiö on perustettu 1991 palvelemaan suomalaisia asiakkaita. SICK Oy:n Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 43 henkilöä ja heidän liikevaihtonsa oli vuonna 2023 n. 30 M€.

Yritykseen pääset tutustumaan tarkemmin heidän nettisivuiltaan:  SICK Oy

Työtehtäväsi:

Huoltoinsinöörinä sinun päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu SICK:in valmistamien laitteiden huolto- ja käyttöönottotehtävät SICK:in asiakasyrityksille. Työnkuva on moninainen ja pääset vastaamaan myös huoltokäyntien yhteydessä tehtävistä tarvikkeiden, varaosien ja laitteiden myynnistä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tehtävänkuvaan kuuluu lisäksi kirjallisten huoltoraporttien teko, sekä asiakkaille että yrityksen omalle myyntiorganisaatiolle annettavat teknisen tuen palvelut. Huoltoinsinöörin työympäristönä voi olla esimerkiksi teollisuus- tai voimalaitos, tunneli tai laiva.

 

Tehtävässä menestyäksesi arvostamme:

  • Vähintään vuoden kokemusta samankaltaisista tehtävistä esimerkiksi laitteiden huolto- ja käyttöönottotehtävien parissa – kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta työhön ja halua oppia!
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esimerkiksi insinöörintutkinto
  • Näppäryyttä käyttää erilaisia IT-järjestelmiä, sekä prosessiautomaatiotuntemus
  • Hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa
  • Ajokortti ja oma auto, sekä matkustusvalmius kotimaassa
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja kädentaidot – työkalut pysyvät käsissäsi ja tunnet olosi kotoisaksi huoltotyötehtävissä

 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

SICK Oy:llä työtä tehdään määrätietoisesti ja ammattitaitoisesti, mutta rennolla ja huumorintajuisella asenteella. Tulet osaksi tiivistä, joustavaa ja yhteisöllistä tiimiä ja työporukkaa. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja hyvät työvälineet sekä kokeneiden kollegoiden täyden tuen työtehtäviesi hoitamiseksi. SICK Oy tarjoaa työntekijöilleen työsuhteen ajalle kilpailukykyiset työsuhde-edut lounas- ja liikuntaetujen muodossa, matalahierarkkisen työympäristön, jossa työntekijät viihtyvät. SICK Oy on ansainnut mm. Great Place To Work-sertifikaatin.

SICK Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa. Huoltoinsinöörin kiinteä toimipaikka on toimistollamme Vantaalla, mutta suurin osa työtehtävistä suoritetaan asiakkaillamme koko Suomen alueella. Sinulla on käytössäsi liukuvat työajat ja pystyt joustavasti suunnitella omat työaikasi. Tehtävän palkkataso määrittyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan SICK Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja CV:si vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Tiia Haimakainen sähköpostitse osoitteessa tiia.haimakainen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 98911433

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus