Laserleikkaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Toivakka

Haku päättyy 6.5.2024

Etsimme asiakkaallemme Jyvässeudulle laserleikkaajaa! 

Työn kuvaus:

Materiaali vaihtelee paksummista kappaleista ohuempiin levyihin. Työssä kuvanlukutaito on iso etu. Levyjä muokataan 2D- ja 3D-laserleikkureilla. Tehtävässä voi olla myös muita metallintyöstöön liittyviä tehtäviä. Ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Eduksi katsotaan:

– Aiempi osaaminen laserleikkaajan tehtävistä

– Kokemus metallintyöstöstä

– Nestausosaaminen

– Itseohjautuvuus ja hyvä asenne työntekoon

Tarjoamme sinulle:

Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä voi olla mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille määräaikaisuuden jälkeen.

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä. 

Asiakasyrityksestä kerromme lisää työhaastattelussa.

Lisätietoja:

Maiju Majamaa, HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Ilmoitusnumero: 99215682

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus