Kunnossapitoasentaja teollisuuteen!

Kokoaikainen

Mikkeli, Pieksämäki, Varkaus

Haku päättyy 31.5.2024

Haussa kunnossapitoasentaja teollisuuteen Mikkelin alueelle!

”Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta kunnossapitoasentajaa tiimiimme Mikkelin alueelle! Tehtävässäsi tulet huolehtimaan erilaisten koneiden ja laitteiden huollosta, korjauksista, sekä ennakkohuolloista teollisuusympäristössä. Työtehtäväsi voivat pitää sisällään myös vianmääritystä, dokumentaation ylläpitoa ja turvallisuusmääräysten noudattamista. Myös tiimityöskentely on tärkeä osa työnkuvaasi, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden kunnossapitotiimien kanssa.”

Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä teknisiä taitoja, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, sekä halua ja motivaatiota oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä itseohjautuvasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän teollisuuden kunnossapidon parissa, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä, jossa huolehdimme yhdessä työhyvinvoinnista ja kaikkien viihtyvyydestä. Saat myös osaavan ja välittävän WorkPowerin HR-tiimin tuen ja avun kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissäsi koko työsuhteesi ajalle!

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

HR-konsultti Santeri Lahdelma

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Ilmoitusnumero: 97125975

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus