Asfalttityöntekijä pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 6.5.2024

Asfalttityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle! 

Löytyykö sinulla aiempaa kokemusta asfalttitöistä? Jos löytyy, saatat olla etsimämme tekijä! Meillä on nyt etsinnässä pääkaupunkiseudulla toimiville asiakasyrityksillemme osaavia asfalttityöntekijöitä monipuolisiin asfaltointitehtäviin

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan vaihtelevia asfaltointitehtäviä, kuten mm. asfalttimassan lapioiminen, kolaamista, asfaltinsahausta ja pikitöitä.

Työn edellytykset:

Vaadimme hakijoilta aiempaa kokemusta yllä mainituista tehtävistä sekä seuraavat asiat:

  • Valmius tehdä fyysisesti raskasta työtä ja tarvittaessa pitkiä työpäiviä
  • B-ajokortti (C- ja E-ajokortti on eduksi)
  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti ja tieturva 1-kortti
  • Suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle:

Tässä on arvokas mahdollisuus päästä tekemään monipuolista ja palkitsevaa työtä! Saat meiltä kilpailukykyisen palkan asfalttialan TES:in mukaan, sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. Tämän lisäksi HR-tiimimme on tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosess:

Koetko olevasi etsimämme tekijä? Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään! Aloitamme hakijoiden haastatteleminen hakuaikana ja työt alkavat joustavasti tilanteesi ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: asfalttityö, asfalttiala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa 

Ilmoitusnumero: 100595783

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus