Rakennustyöntekijä Kesätyö 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.5.2024

Kesätöihin rakennusalalle Uudenmaan alueelle!

Miltä kuulostaa kesä rakennustöiden parissa? Oletko jo kokemusta kerryttänyt rakennusalan tekijä? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme tekijä! Haemme pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiville asiakkaillemme innokkaita rakennustyöntekijöitä kesän 2024 ajaksi

Työnkuva:

Työtä tehdään usein vaihtelevissa kohteissa ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo. 07.00-15.30 välillä. Tämä tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Töitä on monipuolisesti tarjolla uudis- ja korjausrakentamisen puolella sekä erilaisissa tehtävissä kokemukseesi ja kiinnostukseesi pohjautuen.

Edellytämme hakijoilta:

  • Aiempaa kokemusta rakennustehtävistä
  • Voit olla myös rakennusalan opiskelija, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan käytännön tasolla työmaalla
  • Aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan
  • Oppimishalua
  • Halua pistää itsensä likoon työmaalla ja näyttää osaamisesi
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on loistava mahdollisuus päästä tekemään kesätöitä mielenkiintoisten tehtävien ja arvostettujen asiakasyritysten parissa! Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan – rakennustyöntekijöillä yleisesti 13,20-14,46€/h osaamisesi ja kokemuksesi mukaan sekä kaikki tarvittavat työvarusteet. Tämän lisäksi HR-tiimimme tulee olemaan tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko kesän ajan. 

Hakuprosessi:

Näkyykö horisontissa raksakesä? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja kerro meille osaamisestasi niin etsitään sinulle sopivat työtehtävät. Haastattelemme hakijoita aktiivisesti jo hakuajalla. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan, esimerkiksi opintojesi aikataulujen mukaan. Myös kesäsesongin jälkeen on mahdollisuus jatkaa hommissa!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 101542394

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus