Taloushallinnon työpaikat työllistävät eri kokemustason osaajia 📈

Mikäli numerot ja datan pyörittely ovat osaamisaluettasi, voit olla varma, että osaamistasi kaivataan. Taloushallinnon työpaikat työllistävät ympäri vuoden, ja tarjolla on vaihtelevasti tehtäviä eri kokemustason osaajille. WorkPowerin kautta saat nopeasti kartoitettua unelmiesi työtehtäviä tarjoavat työnantajat. Lue artikkelista, kuinka helposti se onnistuu.

WorkPower yhdistää taloushallinnon osaajat ja tilitoimistot

Taloushallinnon työpaikat pitävät sisällään yllättävän monia eri mahdollisuuksia, olitpa sitten vastavalmistunut merkonomi tai jo talouden parissa uraa tehnyt asiantuntija. WorkPower on keskittynyt erityisesti tilitoimistojen tarjoamiin työmahdollisuuksiin taloushallinnon parissa, mutta saattaapa laajasta verkostostamme löytyä muunlaisiakin asiakasyrityksiä, joissa talousosaajia tarvitaan.

WorkPowerin työnhaku on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Katso listauksistamme avoin taloushallinnon työpaikka, ja hae suoraan siihen tai jätä meille avoin hakemus.

Vertaamme toiveitasi ja osaamistasi kaikkiin tiedossamme oleviin avoimiin taloushallinnon työpaikkoihin, ja kun sopiva match löytyy, olemme heti yhteydessä.

Kartoita osaamisesi kysyntä 

Vaikka olisit tällä hetkellä tyytyväinen työpaikkaasi, eikö olisi mukava katsoa mitä uramahdollisuuksia tulevaisuus saattaisi tarjota taloushallinnon parissa?

WorkPowerilla on tarjolla avoimia taloushallinnon työpaikkoja usealta eri toimialueelta. Oma osaamisesi, työtausta sekä motivaatio määrittävät, kuinka moni uusi ovi olisi halutessasi sinulle avoinna. Myös uusille osaajille on kysyntää.

Voit esimerkiksi avoimella hakemuksella kertoa tilanteesi sekä selvittää, millaisia tehtäviä olisi tarjolla, ja ennen kaikkea, kuinka kilpailukykyisellä palkkauksella.

Lue lisää: Kartoita kirjanpitäjän työpaikat yhdellä hakemuksella

Uramahdollisuuksia kirjanpitäjästä talouspäällikköön

Taloushallinnon ala on täynnä mahdollisuuksia, ja sinä itse määrität urasi suunnan. Merkonomien ja taloushallintoon suuntautuneiden tradenomien analyyttisyydelle ja ongelmanratkaisukyvyille on työmarkkinoilla aina tilausta.

Tällä hetkellä avoimet taloushallinnon työpaikat sisältävät tehtäviä mm. seuraavilla titteleillä:

  • kirjanpitäjä
  • Controller
  • reskontranhoitaja
  • palkanlaskija
  • taloushallinnon assistentti
  • talouspäällikkö

Lue lisää: Mitä tekee Controller tai palkka-asiantuntija? – anna osaajien kertoa itse

Taloushallinnon toimenkuvien joukossa on myös monipuolisia asiakaspalvelutöitä. Yleensä hakijan osaamisen ja kiinnostuksen myötä roolin työtehtävät täsmentyvät. Asiakasrajapinnassa työskentelyn lisäksi asiakaspalvelutehtävät voivat sisältää esimerkiksi sisäisen laskennan tehtäviä tai taloushallinnon konsultointia.

Taloushallinnon työpaikat tarjoavat mahdollisuuden uralla etenemiseen

Taloushallinnon työt antavat mahdollisuuden oppia työssä, ja saadun kokemuksen myötä voit alkaa suunnittelemaan halutessasi myös seuraavia askelia urallasi.

Työuran alussa tuttuja taloushallinnon töitä ovat muun muassa kirjanpitäjä, ostoreskontranhoitaja ja talousassistentti. Olemalla aktiivinen oppija, vastuuta monesti lisätään, ja voit myös tietoisesti pyrkiä erikoistumaan jollekin tietylle osa-alueelle.

Myös kirjanpitäjän työpaikat saattavat erota toisistaan vaaditun erityisosaamisen tiimoilta. Voit erikoistua esimerkiksi kustannuslaskentaan tai verotukseen. Yhtenä etenemisvaihtoehtona on toki esimiesroolit, jossa esimerkiksi ohjaat vasta urallaan ensiaskeleita ottavien kirjanpitäjien työtä. 

Ammattinimikkeitä, jotka kertovat jo kokemusta alalta omaavasta osaajasta, ovat esimerkiksi kirjanpitopäällikkö, controller tai talouspäällikkö.

Harjoittelussa voit kokeilla erilaisia taloushallinnon toimenkuvia

Taloushallinnon opintojen ja harjoittelujen yhteydessä saat käytännön taitoja lukujen hyödyntämisestä liiketoiminnassa, tilinpäätöstyöskentelystä ja työnantajien tarvitsemien kustannusten analysoinnista. 

Tämä kaikki antaa sinulle ison edun työnhaussa, haitpa sitten tilitoimistoon tai muun toimialan yritykseen. Numeroita ymmärtävälle ongelmanratkaisijalle on aina tarvetta pienessä tai suuressa yrityksessä. Eri aloilla toimivat työnantajat tarjoavat sinulle myös näyttöä siitä, mitä eroavaisuuksia tehtävän vastuissa voi olla, vaikka perusperiaatteet työnkuvassa olisivatkin samat. 

Tilitoimistotyöskentely tarjoaa kuitenkin parhaat opit käytännössä, sillä palvelemiesi asiakkaiden kirjo on yleensä laaja tai vastaavasti toimisto saattaa keskittyä tarkasti tietyn alueen erityisosaamisen. 

Ilmoita osaamisesi ja jätä avoin hakemus taloushallinnon tehtäviin

Mikäli taloushallinnon työpaikat on se kategoria, josta tiedät unelmapestisi tulevaisuudessa löytyvän, niin omaa kysyntää kannattaa lähteä testaamaan heti.

WorkPowerilla on aina tukku työmahdollisuuksia tilitoimistojen maailmassa. Klikkaa avoimet taloushallinnon työpaikat tai täytä avoin hakemus, ja kerro meille minkälaisia urahaaveita sulla olisi tällä alalla mielessä. 💼