Porin SomeSissien työkokemus

Meidän kymmeneen päiväämme täällä WorkPowerilla kuului paljon erilaisia työtehtäviä. Ensimmäisenä päivänä saimme perehdytyksen ja valmistimme tikkaripusseja. Tiistaina kuvasimme videota toimistolla ja valmistelimme onnenpyöräpäivään tulevia palkintoja. Keskiviikkona lähdimme onnenpyörän kanssa kohti keskustaa. Oli mukava tavata monia ihmisiä ja päästä kertomaan lisää heille WorkPowerista. Torstaina vuorossa oli satulansuojien jakoa. Porilaiset olivat hienosti pyörillään liikkeellä, viidensadan satulansuojan jakamiseen ei montaa tuntia kulunut!

Seuraavalla viikolla jatkoimme videoiden kuvaamisella ja asiakaspostituksien teolla. Tiistaina aamupäivällä oli vuorossa markkinointimateriaalien jakoa polkupyöriin ja niiden loputtua, palasimme toimistolle tekemään lisää. Tiistaina meitä myös haastateltiin lehtijuttua varten, mikä oli mahtava kokemus. Keskiviikkona jatkoimme tikkaripussien jakamista ja asiakaspostituksien tekoa.

Torstaina lähdimme Kirjuriin kuvaamaan toimistoporukkaa. Nellin ottamista kuvista tuli todella kivoja ja Jennin kuvaama video oli hieno. Kuvauspäivä oli ehdottomasti lempipäivämme! Perjantaina olikin jo viimeinen työpäivä ja ohjelmassa oli muun muassa tämän blogitekstin kirjoittaminen ja työporukalla syömässä käyminen.

 


Meillä oli todella mukavat kaksi viikkoa. Opimme paljon WorkPowerista ja yleisesti työelämästä. Saimme tehdä monipuolisesti töitä, mikä oli erityisen mieluisaa. Toimistolla on todella hyvä yhteishenki ja meidät otettiin mukaan hyvin.

Meille jäi näistä kahdesta viikosta todella positiiviset fiilikset!

Terveisin Porin SomeSissit
– Nelli & Jenni