Vihertyöntekijä Kesätyö 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.5.2024

Vihertyöntekijäksi kesälle 2024

Miltä kuulostaa kesätyö nauttien samalla aurinkoisista kesäpäivistä? Entä oletko oman elämäsi viherpeukalo? Etsimme nyt asiakasyrityksillemme innokkaita vihertyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle kesän 2024 ajaksi.

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan erilaiset viheralueiden hoitotyöt, kuten nurmikonleikkuu, kukkien ja kasvien istuttaminen, kitkentä, siimaus sekä viheralueiden kastelu. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään muita vihertöitä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan!

Mitä toivomme hakijoilta:

Toivomme sinulta löytyvän aitoa kiinnostusta vihertöitä kohtaan ja halua tehdä töitä säässä kuin säässä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis liikkumaan eri kohteiden välillä tarvittaessa. Aiempi kokemus vihertöistä katsotaan eduksesi. Tämän lisäksi edellytämme:

  • Valmiutta tehdä fyysistä työtä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
  • Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä viettämään mukavaa kesää mielenkiintoisten ja vaihtelevien vihertehtävien parissa! Meiltä saat kaikki tarvittavat työvarusteet sekä mukavan HR-tiimimme tuen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko kesän ajaksi. Palkkasi määräytyy alan työehtosopimuksen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Vihertyöntekijöillä palkka sijoittuu 12,64€/h – 14,61€/h.

Hakuprosessi:

Jos kesä vihertöiden parissa sai sinut innostumaan, niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työn aloituksen suhteen olemme joustavia ja huomioimme tilanteesi. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
Puh. 040 4828989 (arkisin klo 10-15)

Avainsanat: viherrakentaminen, vihertyöt, viherrakentaja, vihertyöntekijä, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 101540352

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus