Teurastajia Outokumpuun

Kokoaikainen

Joensuu, Kuopio, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi

Haku päättyy 30.6.2024

Etsimme ammattitaitoisia teurastajia asiakasyrityksellemme Outokumpuun! Tämä on upea tilaisuus päästä työskentelemään suomalaisen elintarvikealan huipulla ja kartuttaa arvokasta työkokemusta.

 

Mistä on kyse?

Etsimme sinua vähintään täysi-ikäinen henkilö, joka omaat jo aikaisempaa työkokemusta erityisesti naudan teurastuksesta. Työskentely luonnistuu hyvin joko suomen, englannin tai puolan kielitaidolla. Tulet työskentelemään tuotantolinjalla, mikä edellyttää sinulta itsenäistä otetta työntekemiseen. Työn luonne on fyysinen, joten onhan sinulla hyvä fyysinen kunto, jotta työ sujuu jouhevammin. Työtä on tarjolla 40 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin klo 6–16 välillä,  joten pääset nauttimaan viikonloppuvapaista. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla kesäsesongin ajan tai sopimuksen mukaan pidempäänkin. 

Työ edellyttää hygieniapassia, mutta mikäli sinulta ei tällaista vielä löydy, asiakkaamme huolehtii sen kouluttamisesta sinulle.

 

Mitä tarjoamme?

Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Asiakkaamme panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla monipuoliset henkilöstöedut, kuten henkilöstömyymälän ja työpaikkaruokalan etuineen. Pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työporukkaa, mikä tarjoaa sinulle hienon tilaisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Tule osaksi välittävää ja kannustavaa työporukkaa! Tuntipalkka on urakkaperusteinen.

 

Hakuprosessi

Uskotko, että tämä voisi olla juuri se työpaikka, jota olet etsinyt? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana, ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Jäikö kysyttävää? 

Voit ottaa suoraan yhteyttä WorkPowerin HR-koordinaattori Maiju Majamaahan, puh. 040 653 7398 / maiju.majamaa@workpower.fi

 

Avainsanat: elintarviketeollisuus, teurastaja, tuotantotyö, outokumpu

Ilmoitusnumero: 103928049

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus