Sales Manager (inside sales), SICK Oy

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 23.6.2024

Etsimme nyt asiakkaallemme SICK Oy:lle kokenutta ja kehitysorientoitunutta Sales Manageria asiakaslähtöiseen sisämyynnin tiimiin. Mikäli omaat aiempaa taustaa sekä vastaavista myynnin tehtävistä että esihenkilötyöstä ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi innostavassa ja dynaamisessa ympäristössä, tämä tilaisuus voi olla juuri sinua varten! Lue tehtävästä lisää alta, ja mikäli kuvaus herättää mielenkiintosi, jätä hakemuksesi meille hakemuslinkin kautta.

SICK-konserni on yksi maailman johtavista anturien ja anturijärjestelmien valmistajista teollisiin sovelluksiin. SICK on teknologiajohtaja ja markkinajohtaja teollisuuden- ja logistiikanautomaatiossa kuten myös prosessiautomaatiossa. Vuonna 1946 perustetun perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Waldkirchissä Saksassa. Yrityksellä on lähes n. 50 tytäryhtiötä ja toimipistettä eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 12.000 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli n. 2,2 Mrd €. Suomen tytäryhtiö on perustettu 1991 palvelemaan suomalaisia asiakkaita. SICK Oy:n Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 43 henkilöä ja heidän liikevaihtonsa oli vuonna 2023 n. 30 M€.

Työtehtävät:

 • Sisämyyntitiimin lähiesihenkilönä toimiminen
 • Sisämyyntitiimin proaktiivisen myyntityön ja asiakaskontaktoinnin päivittäinen ohjaaminen ja toteuttaminen (osana tiimiä)
 • Proaktiivinen markkinointikampanjoihin liittyvän asiakaskontaktoinnin toteuttaminen yhdessä tiimin kanssa
 • Sisämyyntitiimin ohjaaminen, kehittäminen ja kouluttaminen
 • Digitaalisten myyntikanavien aktiivinen promoaminen ja asiakkaiden ohjaaminen ja kytkeminen digitaalisten kanavien käyttäjiksi
 • Myyntipartneriverkoston kehittäminen ja hoitaminen

Edellytämme:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi kaupalliselta alalta
 • Useamman vuoden kokemusta sisämyynnistä, myynnin esihenkilönä toimimisesta sekä myyntitiimin ja toimintojen kehittämisestä
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Aiempi myyntikokemus teollisuus- ja logistiikan automaatioalalta asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseksi sekä muu tekninen tausta tuotteiden ja sovellusratkaisujen laaja-alaiseksi ymmärtämiseksi katsotaan eduksi tehtävässä menestymisen kannalta.

Odotamme: 

 • Ulospäinsuuntautunutta, oma-aloitteista ja motivoitunutta otetta työtehtäviin ja vastuualueisiin tulosten saavuttamiseksi
 • Asiakaslähtöistä ja strategista ajattelutapaa
 • Valmiutta matkustamaan työn puolesta kotimaassa (messut, partneripäivät, myyntikokoukset yms.) ja tarvittaessa ulkomailla

Muuta tietoa:

 • Aloitus: Sovittavissa joustavasti
 • Sijainti: Vantaa
 • Palkkaus: Noin 4000–5000 €/kk. Keskustelemme palkkauksesta henkilökohtaisesti potentiaalisten, rekrytointiprosessissa etenevien henkilöiden kanssa.

Asiakasyrityksessämme SICK Oy:llä työtä tehdään määrätietoisesti ja ammattitaitoisesti, mutta rennolla ja huumorintajuisella asenteella. Tulet osaksi tiivistä, joustavaa ja yhteisöllistä tiimiä ja työporukkaa. SICK Oy tarjoaa työntekijöilleen työsuhteen ajalle kilpailukykyiset työsuhde-edut lounas- ja liikuntaetujen muodossa, matalahierarkkisen työympäristön, jossa työntekijät viihtyvät. SICK Oy on ansainnut mm. Great Place To Work-sertifikaatin. Tarkemmin SICK Oy:n kulttuuriin ja työntekijäkokemuksiin voit tutustua täällä.

SICK Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa. Sinulla on käytössäsi liukuvat työajat, ja tehtävässä sovelletaan joustavaa hybridityön mallia. Tehtävän palkkataso määrittyy henkilökohtaisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan SICK Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Pääset tutustumaan asiakkaamme toimintaan tarkemmin täältä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja CV:si vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-konsultti Tiia Haimakainen sähköpostitse osoitteessa tiia.haimakainen@workpower.fi.

Ilmoitusnumero: 104012720

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus