Muuttotyöntekijöitä Kuopioon

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 28.5.2024

Työnkuvaus:

Haemme asiakasyrityksellemme muuttokeikoille työntekijöitä Kuopioon. Työssä toimit muuttojen parissa, hoitaen muuttoauton pakkaamista ja purkamista, sekä tavaran kantoa asiakkaiden toiveiden mukaan. Työajat sijoittuvat arkipäiville, ja työpäivät kestävät noin 8-16. Töitä tehdään Kuopion alueella.

Odotamme sinulta:

– Täsmällisyyttä ja tarkkuutta
– Asiakaspalvelutaitoa
– Reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

– Muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaus (alkaen 11,81€/h) sekä lisät ja mahdolliset ylityökorvaukset
– Laadukkaat työvaatteet

Hakuprosessi:

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman nopeasti. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi linkin kautta tai sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Tommi Suhonen
tommi.suhonen@workpower.fi

Avainsanat: muutot, savo, muuttotyöntekijä, logistiikka, kuopio

Ilmoitusnumero: 101139374

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus