Hitsaaja Oulun seudulle

Kokoaikainen

Oulu

Haku päättyy 9.6.2024

Hei sinä jo alalla pidempään työskennellyt konkari tai kenties hiljattain valmistunut tulevaisuuden lupaus!

Etsimme erilaisille asiakasyrityksillemme hitsaajia eri pituisiin työsuhteisiin Oulun seudulle. Työtä on tarjolla asiakasyritystemme tilausten ja tarpeiden mukaisesti. Hakemuksesi jää meille talteen ja voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa. 

Työpäiväsi voi koostua työskentelystä erilaisten hitsausmenetelmien (kuten MIG, TIG, puikkohitsaus) sekä erilaisten materiaalien ja kappaleiden parissa. Työ voi sisältää myös kuvien lukemista. 

Toivomme, että sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi sekä intoa oppia uusia taitoja. Huolellisuus ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, joita etsimme hitsaajalta. Pidäthän itsenäisestä työstä, jonka ohella toimit myös sujuvana osana tiimiä. Eduksi katsotaan kuvien lukutaito sekä voimassa olevat hitsausluokat.

Tarjoamme mahdollisuuden kerryttää työkokemusta ja kehittyä hitsaajana. Töitä on tarjolla joustavasti niin lyhyempiä kuin pidempiäkin pätkiä. Työsuhteen aloitus on sovittavissa omaan tilanteeseesi sopivaksi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta asiakasyrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Palkkaus pohjautuu kokemukseesi ja osaamiseesi sekä tehtävän vaatimustasoon.

Hakuprosessi

Jos olet kiinnostunut ottamaan vastaan uusia haasteita ja uskot sopivasi tiimiimme, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi kotisivujemme kautta. Muistathan kuvailla hakemuksessasi osaamistasi mahdollisimman tarkasti. Odotamme jo innolla kuulevamme sinusta!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja, mig-hitsaaja, mig, tig-hitsaaja, tig, puikkohitsaus, hitsaaja, hitsaus, welder, metallityö

Ilmoitusnumero: 102016372

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus