CNC-koneistaja, Raahe

Kokoaikainen

Raahe

Haku päättyy 5.5.2024

Kaipaatko uusia haasteita työurallesi? Hae meille, niin pistetään pyörät pyörimään!

Etsimme asiakkaallemme Raaheen CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:

Työtä tehdään karusellisorvilla pääasiassa kahdessa vuorossa. Asiakkaalla olevien sorvien ohjaukset ovat Siemens Sinumerik ja Fanuc. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme erityisesti Fanucin tai Heidenhain-ohjauksen tuntemuksen. Huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua oppia uutta.

Toivomme, että olet itsenäiseen työhön kykenevä, tiimipelitaidot omaava, tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää. 

Lisäksi toivomme sinulta:

– kokemusta mittalaitteiden käytöstä
– tarkkuutta ja ammattitaitoa
– hyvää asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Tarjoamme sinulle:

Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ on alkuun WorkPowern kautta määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Siemens Sinumerik, kokoaikatyö, karusellisorvi, Fanuc

Ilmoitusnumero: 93827557

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus