Kuljetusalan työpaikat kutsuu – kaasuta Kuljettajapörssin kautta vakityöhön! 🚚

Jarkko kuriirina2

Hoi Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan ammattikuskit tai sellaiseksi haluavat! Nyt kuulolla, mikäli kuljetusalan työpaikat kiinnostaa. Haluatko tavoittaa sadat alueesi kuljetusalan työnantajat yhdellä hakemuksella? Se on täysin mahdollista WorkPowerin Kuljettajapörssin kautta. Unelmien duuni, omilla ehdoilla, on vain yhteydenottoasi vailla. 

WorkPower kontaktoi työnantajat puolestasi

Kuljettajapörssin kautta C- tai CE-kortilliset kuljettajat saavat mahdollisuuden esittäytyä alueen työnantajille, WorkPowerin kontaktoidessa alueen työnantajia viikoittain.

Useat sadat kuljetusalan yritykset ympäri Suomen ovat kuljetusalan ammattilaisia vailla, ja he ovat valmiina kirjoittamaan työsopimuksen, olipa työkokemuksesi vielä keltanokan tasoa tai alan ammattilaisen virstanpylväitä täynnä.

Liittymällä Kuljettajapörssiin tavoitat kauttamme hurjan määrän työnantajia, meidän WorkPowerlaisten tehdessä työnantajien kosiskelun puolestasi. 

Kuljettajien markkinat – minkälainen tehtävä saisi olla?

WorkPowerin Kuljettajapörssin kautta voit halutessasi työllistyä suoraan kuljetusyrityksen palkkalistoille tai työskennellä turvallisesti WorkPowerin kautta, kunnes löydät mieluisan työnantajan ja tehtävän, johon haluat sitoutua pidempiaikaisesti.

Erilaiset kuljetusalan työpaikat etsivät runsain määrin osaajia, mutta miksi työllistyä juuri Kuljettajapörssin kautta?

Kuljettajapörssin kautta saat:

 • elämäntilanteeseen sopivat työajat
 • uudenaikaisen kaluston
 • laadukkaat työvarusteet
 • digi-, tie- ja työturvakorttien uusimisen tarvittaessa
 • hyvän palkan 
 • mahdollisuuden vaikuttaa urasi suuntaan

Helppo hakuprosessi – hae jo tänään

Avoimet työpaikat -sivustolta löydät koko kuljetusalan työtarjonnan sekä Kuljettajapörssin hakuilmoitukset. Klikkaa haluamasi alueen ilmoitukseen ja lähetä ohjeiden mukaisesti:

 • kasvokuva vaaleaa taustaa vasten
 • koko nimi ja ikä (vain etunimi ja ikä kerrotaan asiakkaille)
 • asuinpaikka
 • oletko autollinen/autoton
 • korttiluokat sekä muut kortit
 • työkokemus lyhyesti
 • toiveet työpaikan ja palkan suhteen

Mikäli Kuljettajapörssin hakua ei ole aktiivisena, ota yhteyttä Kuljetus ja Logistiikka – tiimin HR-koordinaattoriin. WorkPowerin kuljetustiimi on aina valmiina tekemään työnhakuhommia puolestasi.

Viikkotiedote sadoille kuljetusalan työnantajille – sinä mukana?

WorkPower huolehtii viikoittain Kuljettajapörssi-tiedotteen lähettämisestä kuljetusalan työnantajille. Mukana tiedotteessa ovat kaikki vapaat kuljettajat seuraavalle viikolle. 

Kuljetusalan työnantajat saavat tämän jälkeen tehdä työtarjouksia kuljettajille, hallitusti WorkPowerin kautta. Kuljettajien profiilit esitetään tiedotteessa pelaajakorttimaisesti kuvineen, tietoineen ja palkkatoiveineen. 

Halutessasi saat tiedon etukäteen Kuljettajapörssissä mukana olevista kuljetusyrityksistä. Voit liittyä mukaan myös anonyymisti. 

Kuljetusalan työpaikat – vaihtoehtoja hyväpalkkaisiin ja itsenäisiin tehtäviin

Kuljettajan työpaikat tarjoavat liikkuvan työn, jossa saat itse vastata reittimaisemistasi ja valita tehtävän, jossa on sinulle mieluisin työaikataulu.

Mikäli työskentelet mieluiten vain arkipäivisin, jotta voit viettää viikonloput ystäviesi tai perheesi kanssa, kerro se heti hakemuksesi yhteydessä. Kuljetusalan työpaikat tarjoavat sekä päivärytmiin tottuneelle sopivia työtehtäviä tai vaihtoehtoisesti toimenkuvia, joissa töitä tehdään normaalien työaikojen ulkopuolella, viikonloppuisin, iltaisin tai öisin. 

WorkPowerin avoimet työpaikat kuljetusalalla varmistavat, että takanasi on aina tiimi, joka pitää huolen eduistasi työnhaun yhteydessä. Keskitätpä hakusi yksittäiseen avoimeen tehtävään tai kilpailutat Kuljettajapörssin kautta useamman työnantajan, on uusi kuljetusalan työsopimus taskussasi nopeammin kuin uskoitkaan.