WorkPower 360 ja työn merkityksellisyys

WorkPower 360-tiimi vastaa WorkPowerilla toimihenkilö, asiantuntija ja johtotason rekrytoinneista, ilman toimiala rajausta. Toimialapäällikkönä olen rakentamassa toimintaamme ja luomassa luottamuksellisia ja kestäviä asiakkuussuhteita, jotka perustuvat ihminen ihmiselle mottoomme. Mutta mitä lopulta tarjoamme teille ja mistä syntyy työn merkityksellisyys?

Toimintaperiaatteemme on luoda rehellisiä kumppanuussuhteita asiakkaisiin sekä pitää kiinni annetuista lupauksista. Olemme erikoistuneet taloushallinnon osaajiin ja meiltä löytyy ammattilaisia erilaisiin toimihenkilö- sekä asiantuntijatehtäviin. Alusta alkaen taso on ollut korkea osaajiemme kohdalla ja suunta on vain ylöspäin. Hoidamme tiimissämme rekrytointiprosessit alusta loppuun. Lähdemme liikkeelle aidosti asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin tutustuen sekä toteutamme myös soveltuvuusarvioinnit päätöksenteon tueksi.

Päämäärämme on jatkuva kehitys ja kasvu. Meillä on aito halu kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja käydä rakentavaa vuoropuhelua heidän kanssaan. Tavoitteemme on löytää asioita, joita voisimme kehittää toteuttaaksemme asiakkaiden toiveita entistä paremmin. Tässä näkyy erityisen hyvin se, kuinka yksilönä koemme työn merkityksellisyyden.

Työn merkityksellisyys on voimakas motivaation lähde. Kun työntekijä kokee, että häneen luotetaan, syntyy myös halu olla tuon luottamuksen arvoinen. Se tunne, kun onnistuu työssään, on mielettömän iso palkinto!

Yksi tiimimme vahvuus on ehdoton luottamus. Annamme 110 % työllemme, pystymme puolin ja toisin luottamaan siihen, että jokainen hoitaa hommansa. Rehelliset asiantuntijamme eivät lupaile turhia, jos tietävät etteivät siihen pysty. Meillä kaikki saavat äänensä kuuluville. Viikoittain järjestettävässä palaverissa käymme asioita läpi, kyselemme, kuuntelemme ja ideoimme yhdessä.

Merkityksellinen työ lisää luovuutta ja antaa mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Tiimillämme on suhteellisen vapaat kädet toimia ja juuri tämän vuoksi voimme aidosti ottaa huomioon asiakkaiden tarpeet. Kehitys vaatii myös virheistä oppimista ja rehellistä palautetta kaikilta osapuolilta. Myös vastoinkäymiset ovat tarpeellisia.

Kaikilta lukijoilta pyydänkin nyt, että haastatte meidät. Rakennetaan ja kehitytään yhdessä, me otamme teidän haasteen vastaan.

Linda Wäst
Toimialapäällikkö