Yrityksen osaamistarpeiden tunnistaminen

Yrityksen menestyksen ja henkilöstön työssä jaksamisen kannalta on tärkeää, että yritys tunnistaa keskeiset osaamisalueet ja kyvyt, joita sen henkilöstö tarvitsee menestyäkseen alati muuttuvilla markkinoilla.

Osaamiskartoitus yrityksen kilpailukyvyn mahdollistajana

Osaamiskartoitus on prosessi, jossa tunnistetaan taidot, tiedot, kyvyt ja toimintatavat, joita tarvitaan tulokselliseen toimintaan tietyssä tehtävässä tai organisaatiossa ylipäänsä.

Kartoituksen avulla yritys rekrytoi suunnitelmallisemmin, ja osaa määritellä rekrytointitarpeet tarkemmin, sillä osaamiskartoitus auttaa nopeasti tunnistamaan organisaatiossasi puuttuvat tai olemassa olevat taidot sekä tiedot, nyt ja tulevaisuutta ennakoiden. Sovittamalla organisaation osaamiskyvykkyydet asiakkaiden palvelemiseksi tarvittaviin kyvykkyyksiin mahdollistetaan yrityksen toimintakyky alati muuttavassa markkinassa.

Oppaamme kertoo, mihin kaikkeen osaamiskartoitusta voit yrityksessäsi hyödyntää, ja millaisia työkaluja ja tekniikoita osaamisen kartoittamiseen käytetään.

Oppaasta löydät vinkit:

  • Osaamiskartoitusten sisältö ja prosessi
  • Osaamiskartoituksen hyödyt
  • Osaamiskartoitus yksilö- ja organisaatiotasolla
  • Työkalut osaamisen kartoitukseen

Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa ja käsitellä tietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi mahdollisiin markkinointiviesteihin kyseisten viestien kautta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.