WP360-tiimin Linda ja Heta

Henkilöarvioinnit rekrytoinnin tukena

Henkilöarvioinnin toteuttaminen on yksi tärkeimmistä tavoista ennustaa hakijoiden potentiaalista panosta ja menestymistä organisaatiossa. Oppaassamme tutustutaan henkilöarviointien hyötyihin, tapoihin ja siihen, kuinka hyödynnät niitä parhaiten rekrytointiprosessissa.

Henkilöarvioinneista saatava tieto tekee muuten samankaltaisten hakijoiden vertailusta helpompaa

Henkilöarvioinnin toteuttaminen on yksi tärkeimmistä tavoista ennustaa hakijoiden potentiaalista panosta ja menestymistä organisaatiossa. Kilpailu työntekijöistä ei jätä yrityksille varaa virherekrytointeihin, joten henkilöarvioinnit eli erilaiset soveltuvuustestit ja -haastattelut ovat yhä suositumpi valinta osaksi yritysten rekrytointiprosessia.

Erilaisten soveltuvuustestien käyttö rekrytoinnissa varmistaa, että rekrytoijat voivat keskittyä vain tehtävän kannalta potentiaalisiin hakijoihin.

Asianmukainen soveltuvuustesti rekrytointiprosessin yhteydessä auttaa nostamaan esiin henkilöt, jotka todennäköisemmin pystyvät edistämään yrityksen tavoitteita, itselleen mielekkäässä työnkuvassa.

Oppaassa tutustutaan muun muassa seuraaviin aiheisiin

  • Henkilöarviointien hyödyt yrityksille
  • Henkilöarviointien tyypillinen sisältö
  • Osaamiskartoitus
  • Esimerkkejä soveltuvuustesteistä

Lähettämällä lomakkeen annat meille luvan tallentaa ja käsitellä tietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi mahdollisiin markkinointiviesteihin kyseisten viestien kautta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.