Tampereen SomeSissien kesätyökokemus

Aloitimme työt SomeSisseinä Tampereen toimistolla 5.6.2017, jolloin meillä oli perehdytys ja tutustuimme toimiston tiloihin. Ensimmäiset päivät menivät polkupyörä- ja autokampanjoiden parissa. Levitimme markkinointimateriaalia ympäri keskustaa ja saimme nauttia hyvästä säästä.

Auringonpaiste jatkui myös onnenpyöräpäivänä, jolloin saimme ottaa kontaktia ihmisiin. Oli hauskaa nähdä, kuinka niin moni halusi voittaa ämpärin ja useat tahtoivat myös kuulla, mikä WorkPower on ja mitä se tekee.

Ulkomarkkinoinnin lisäksi teimme kolme videota. Toimistovideota tehdessä opimme itsekin lisää WorkPowerista. Haastattelut yhteistyökumppaneiden kanssa olivat mielenkiintoisia.

Alisa: Oli kiva päästä tekemään kesätyötä, jossa oppi jotain uutta yritysmaailmasta ja uusien ihmisten kohtaamisesta. Työpariltani Jannalta opin pari uutta kikkaa editointiohjelmaan liittyen. Plussaa oli se, että meille annettiin tekemiseen melko vapaat kädet.

Janna: Opiskelen tällä hetkellä audiovisuaalista viestintää ja pidin siitä, että pääsin tekemään alan hommia myös WorkPowerilla. Pidän paljon editoimisesta ja Premiere oli kovassa käytössä näiden työpäivien aikana. Tulimme Alisan kanssa hyvin juttuun ja sen ansiosta työnteko oli entistä hauskempaa!

Kiitos paljon tästä kokemuksesta ja hyvää kesää!

-Janna ja Alisa, SomeSissit