Helsingin SomeSissien kesätyökokemus part 2

Nannan kokemus

Työ WorkPowerin SomeSissinä oli minulle todella kiva kokemus. Muut SomeSissit olivat todella mukavia ja meillä oli hyvä porukka heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Saimme hommat tehtyä hyvin ja ajallaan rennossa ilmapiirissä. Työ oli monipuolista ja mukavaa. Tikkareiden jakaminen oli rauhallista ja itsenäistä, kun taas onnenpyöräpäivänä pääsi juttelemaan kaikenlaisien ihmisten kanssa.

Onnenpyöräpäivässä oli parasta, kun näki, kuinka iloisiksi ihmiset tulivat palkinnoista. Etenkin pienet lapset olivat onnensa kukkuloilla jo pienestä tikkarista. Kun kaksi SomeSissiä oli onnenpyörässä, kaksi muuta kuvasi YouTube-videota. Videon kuvaaminen oli mukavaa ja pääsi tuomaan esiin omia ideoita ja ajatuksia aiheeseen liittyen.

Seuraavana päivänä matkasimme Tampereen toimistolle muokkaamaan kuvaamiamme videoita. Siellä opin videon editointia ja hetken alkuvaikeuksien jälkeen se alkoi sujumaan hyvin. Joka päivä teimme somepäivityksen WorkPowerin Instagramiin. Päivityksissä yritimme tehdä joka päivä jotain erilaista ja pääsimme niissäkin käyttämään luovuutta.

Kiitos WorkPower kivasta ja opettavaisesta kesätyöstä!

Taavin kokemus

Olen nyt työskennellyt kaksi viikkoa mitä parhaimmassa työympäristössä. WorkPowerilla SomeSissinä toimiminen on ollut samalla rentoa, opettavaista sekä hauskaa. Jokainen päivä on ollut hieman erilainen kuin toinen ja jokaisena päivänä on ollut kiva tulla töihin. Ensimmäisen päivän aikana minä ja muut SomeSissit tutustuimme toisiimme. Heidän kanssaan on ollut todella kiva ja helppo työskennellä, eikä työkään ole tuntunut työltä jutusteltaessa ja vitsaillessa heidän kanssaan. WorkPowerin vakituiset työntekijät ovat todella mukavia ja rentoja, ja he uskalsivat antaa meille nuorille vastuuta ja vapauksia, siitä teemme ja milloin teemme.

Työpäiviimme kuului erilaisten projektien suunnittelua ja toteutusta. Yhtenä päivänä kokosimme markkinointipussukoita ja toisena jaoimme niitä. Kuvasimme myös YouTube-videoita ja leikkasimme niitä, eli työ on vaihdellut laidasta laitaan.

Kaikin puolin mukava ja opettavainen kaksiviikkoinen takana, josta on hyvä jatkaa muihin työpaikkoihin ja haasteisiin.